Perfektní kousky do mrazivých dnů

Pokud jste až po první letošní sněžné náloži zjistili, že vaše zimní výbava není nic moc a nechcete čekat, až půjde opravdu do tuhého, je nejvyšší čas poohlédnout se po kouscích, které vás udrží v teple i v minusových teplotách – zima teprve začíná!

Vsadit můžete bez obav na stylové, ale přesto hřejivé oblečení z módního domu ANSON’S, ve kterém čeká široký výběr mezinárodních i exkluzivních značek pánské módy. Prodejny se navíc mohou pochlubit unikátním designem a týmem zkušených módních poradců.

ANSON’S patří do skupiny Peek & Cloppenburg a naleznete ho v nákupním centru Westfield Chodov a Arkády Pankrác.

Péřovky: styl a dokonalé pohodlí v jednom

Prošívané péřovky jsou letos velkým hitem. A čím větší, tím lepší. Mezi neoblíbenější barvy patří modrá, metalická či nude tóny. A ač se to nezdá, i péřovka nabízí variace různých stylů délek i střihů: klasické krátké bundy, prodloužené i dlouhé péřové kabáty. Inspirací do mrazivých dnů tak mohou být bundy Marc O'Polo v modrém provedení nebo černá klasika Huga či Joop!.

Svetry na všechny způsoby

Do pořádné zimy pořádný svetr. Zahřeje a skvěle doladí celkový outfit podle příležitosti, ať už jste laděni sportovněji, nebo preferujete klasický styl. Do módy se také opět vrací svetrové roláky i praktické svetry se zipem. Anson’s v letošním roce nabízí široký výběr svetrů, ze kterých si vybere každý. Za zmínku stojí slušivý model o Huga nebo šedá klasika na zapínání v podání Polo Ralph Lauren, odvážlivci se nemusí bát barev a červená pecka značky Tommy Hilfiger je ta pravá vánoční volba.  

Bez čepice ani na krok

Neopomenutelný zimní doplněk, který je současně povinnou výbavou do teplot okolo bodu mrazu. V Anson’s si můžete vybírat z různých stylů, barev, vzorů i oblíbených značek. Tmavě modrá luxusní čepice značky Ralph Lauren je skvělým dárkem pod stromeček, slušivou jistotou je pak krémová barva podání Tommy Jeans.