Kam na nejlepší silvestrovskou party? Pražský Marriott chystá nabitý program od adventu až po konec roku

Vánoce klepou na dveře, sváteční atmosféra se probouzí a s ní i vánoční nabídka pražského hotelu Marriott a restaurace The Artisan. Hosté se tradičně mohou těšit na bohatý program a chutné sváteční delikatesy. Chybět nebudou adventní brunche, štědrovečerní menu a velkolepá silvestrovská party k příchodu Nového roku.

První adventní brunch odstartuje v Marriottu již na začátku prosince. Sváteční nabídka pokrmů bude vždy doplněna o doprovodný program v podobě hudebních vystoupení, tomboly a dalších zábavních aktivit pro celou rodinu.

Šéfkuchař David Rejhon si pro své hosty přichystal celkem pět tematicky laděných brunchů o více než 45 chodech. Advent odstartuje Mikulášský brunch (3.12.), který přivátá nejen samotného Mikuláše, ale také čerta s andělem se sladkou nadílkou pro ty nejmenší. Následovat bude Punčový (9.12.) a Perníčkový (10.12.) brunch, v rámci kterých bude možné ochutnat výběr těch nejlepších místních punčů a ozdobit si perníčky. Nebude chybět ani sobotní hostina s domácím vaječňákem (16.12.) a jako poslední se představí sváteční český kapr z farmy Dolní Chabry (17.12.).

Ti, co nestihnou adventní brunche, mohou dorazit během prvního a druhého svátku vánočního, tedy 25. a 26. prosince, na vánoční hostinu, která dle tradice nabídne smaženého kapra s bramborovým salátem, pražskou šunku či pečeného krocana. Tento rok bude navíc obohacena i kachními a husími specialitami.  

Vánoční dobroty, včetně domácího trdelníku, budou přichystány rovněž v The Artisan stánku. Navíc místní cukráři upečou velkou perníkovou chaloupku, která stejně jako každý rok, bude umístěna před šestimetrovým vánočním stromem v lobby hotelu. Ten patří mezi tradiční vyhledávanou dominantu hotelu, která v letošním roce poprvé nabídne také unikátní průchozí bránu ideální k pořízení vánoční fotografie.

Vánoce budou v Marriottu zakončeny velkolepou oslavou Nového roku 2024. Během večera vystoupí živá kapela i DJ, kteří zahrají známé diskotékové a party hity. Pro hosty bude připraven také velký taneční parket, kde to budou moci pořádně roztočit až do ranních hodin. O pobavení hostů se rovněž postará řada tanečních vystoupení, kreativní fotokoutek a také zábavná mikromagie.

Vstupenky jsou v prodeji, tak neváhejte! Cena zahrnuje welcome drink, neomezenou konzumaci piva, vína, sektu, nealkoholických nápojů, včetně novoročního přípitku a večeře v podobě luxusní bufetové tabule, kde nebudou chybět ústřice, lahodný foie gras, tuňákový tatarák, humří brisque s koňakem nebo steaky z Josper grilu. Sladkou hvězdou večera bude espuma ze šampaňského s čerstvým ovocem, jedlými květy nebo pistáciový financer.

Více informací o sváteční nabídce pražského hotelu naleznete zde: Vánoce v Marriottu.