Halloweenská Ploom party se opravdu vydařila

Nejstrašidelnější noc roku připadá na poslední říjnový den, kdy je nejtenší rouška mezi dnem a nocí a sny, které se nám zdají, jsou naším osudem. Centrum Prahy v tento čas ožilo nejen strašidelnými, ale i vtipnými a sexy kostýmy. Na Halloweenskou Ploom party do nově otevřeného Pop Up Baru na Václavském náměstí zavítala rapperka Sharlota, influencerka A.N.D.U.L.A, moderátorka Gábina Partyšová, ale i Majk Spirit a mnoho dalších.

Rok od roku stoupá zájem o halloweenské party, protože si tento  americký svátek Češi oblíbili. Převléknout se za cokoliv a být k nepoznání je ideální právě na oslavě všech svatých, své o tom ví influencerka A.N.D.U.L.A, "Chtěla jsem to pojmout originálně, a tak jsem vyrazila v kostýmu dýně, než abych si jen namalovala černé oči. Tenhle kostým má svůj kompresor, a tak dofukuju, jak je potřeba. Mám i náhradní baterky. Akorát vyrazit sem jsem musela metrem, do taxíku bych se nevešla.” A tak to Andula také vyhrála, coby nejoriginálnější kostým večera.

Za ten nejtemnější a nejodvážnější na plné čáře sklidila uznání zpěvačka Sharlotta. Dorazila v odvážném a do detailu propracovanému outfitu černé vdovy, neopomněla ani dokonalý make-up! “Letos je to můj třetí halloweenský kostým a tímto uzavírám i celou oslavu tohoto svátku, který miluju,” komentuje oslavy Halloweenu Sharlota.

Pobavit se přišla i moderátorka Gábina Partyšová, která dorazila za ďáblici. “Vyrazila jsem s kamarádkami na skleničku a za zábavou. Proč se při této strašidelné příležitosti trochu neodvázat a nepobavit, Halloween je přece jen jednou do roka,” sděluje Partyšová.

Oslavy Halloweenu podpořil i umělec Maxim Havlíček. “V Americe, kde jsem 25 let žil, byly oslavy Halloweenu běžné a lidé si je užívali od výzdoby domů, až po speciální kostýmy. Vnímám, že v Čechách tento trend taky roste. Já jsem si na dnešek vzal speciální škrabošku z Benátek,” sděluje ambasador značky Ploom MAXIM. Na chvíli se zastavil i Majk Spirit, který aktuálně vydává nové album čLOVEk 2.0. Na Ploom halloweenskou akci zavítaly taky finalistky Miss Czech Republic - Adéla Maděryčová, Karolína Syroťuková a Kristýna Malířová. Nechyběl ani moderátor Petr Říbal v doprovodu své manželky Michaely Říbalové.