Vyzrajte nad zimou s hřejivými produkty od Potten & Pannen – Staněk

Zima pomalu a jistě klepe na dveře, a to znamená jediné – je nejvyšší čas zpomalit, zachumlat se pod měkoučkou deku a vychutnat si dlouhý večer ve společnosti oblíbené knížky a horkého šálku kávy nebo čaje. Abychom vám přechod do tohoto ročního období co nejvíce usnadnili, připravili jsme si pro vás produkty, které zahřejí nejen vaše tělo, ale i duši.

Sypaný černý čaj Tsarevna Bio, kovová dóza 120 g

Bio organický čaj Kusmi Tea každoročně představuje vánoční limitovanou edici. I letos přichází s tradiční recepturou Tsarevna, která vás svým podmanivým aroma pomerančů, koření, vanilky a mandlí přenese do světa magického vánočního času. Nezaměnitelná, typicky slovansky výrazná směs je uchována v dekorativní třpytivé dóze s motivy Louskáčka, do které se vejde až 120 g sypaného čaje.

Další přírůstek do vaší sběratelské edice je k dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 679 Kč.

Adventním kalendářem Kusmi Tea

Zpříjemněte si sváteční atmosféru s adventním kalendářem Kusmi Tea. Každý adventní den objevujte nové čajové příchutě lahodného organického čaje, ale i různá čajová příslušenství. Kalendář je, stejně jako limitovaná edice vánočního čaje, dekorována vánočními motivy Louskáčka, jehož příběh se vám odhalí každým dalším otevřeným okýnkem.

K dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 1 149 Kč