Užijte novinky, které před Vánocemi přináší BigBoy

Už se to blíží, jako každý rok...vánoční cukroví! Pečete 4, 8 nebo dokonce 12 druhů? Ruku na srdce – nebylo by lepší vzácný čas strávit s blízkými a pojmout letos vánoční mlsání trochu jinak? Užijte si společné chvilky s neodolatelnými limitkami BigBoy!

Sezonní speciality BigBoy jsou letos inspirovány nejoblíbenějšími druhy vánočního cukroví. Tradice je tradice, takže Vanilkový rohlíček na svátečním stole rozhodně nesmí chybět. Jenže tenhle je tak trochu netradiční. Jí se totiž lžičkou! Krásně po vanilce voní ale stejně a věřte, že jeden „kousek“ stačit nebude. Vždyť to znáte.

Sladký med můžete použít nejen do perníčků. Hlavní roli hraje v oblíbeném Medovníku. Ten ze skleničky chutná přímo pohádkově, takže na vánoční stres zapomenete jako mávnutím kouzelného proutku.

Co by to bylo za Vánoce bez kokosového ořechu? Proteinový krém s pořádnou dávkou kokosu a mandlí potěší i každého sportovce. Ochutnejte novinku BigBoy Čo ty kokos!

Přece jen trváte na klasickém vánočním cukroví? Máme tip i pro „nenapravitelné“ hospodyňky. Překvapte letos rodinu a přátele a dodejte pečení ten správný šmrnc. Stačí malá změna! Zkuste třeba marmeládu nahradit skvělým ořechovým krémem BigBoy (co říkáte na pistácie?). Nebo se rovnou mrkněte pro inspiraci na recepty na stránce bigboy.cz.   

www.bigboy.cz