Objevte nové čajové drahokamy Perla z celého světa

Ať už pijete čaj pro jeho příjemnou chuť, pro zahřátí nebo jako součást svého denního rituálu, s novou kolekcí čajů Perla získáte bohatý výběr těch nejlepších druhů a chutí ze všech koutů světa. Horkou radost si můžete nově připravit se sypaným i porcovaným čajem Perla v sáčcích i pyramidách. S každým douškem si navíc užijete vědomí, že váš nápoj vznikl s respektem k přírodě, což potvrzuje i certifikace mezinárodní organizací Rainforest Alliance.

Perla Origins

Čaje Perla Origins z Indie, Číny a čajových oblastí Afriky jsou tady pro pravé čajové gurmány i pro všechny, kdo chtějí zažít intenzivní chuť prémiových čajových lístků. Na výběr je ze šesti sypaných černých i zelených čajů, mezi kterými najdete indický Darjeeling, čínský čaj Sencha nebo třeba jihoafrický Rooibos. Pro rychlejší přípravu pak sáhněte po jednom ze šesti druhů černých i zelených čajů v pyramidách, které poskytují lístkům dostatečný prostor se rozvinout a uvolnit svoji plnou chuť.

Běžná cena 69,90 Kč.

Perla Selection

Čajové lístky umí ve spojení s dalšími ingrediencemi vykouzlit jedinečnou chuť, která příjemně pohladí po chuťových pohárcích i po duši. V kolekci Perla Selection a jejích šesti čajových kombinacích najdete například lahodné spojení zeleného čaje, jasmínu a jahod nebo kořeněný rooibos s citronovou trávou a skořicí. Za objevení stojí i zelený čaj se svěžími brusinkami a granátových jablkem nebo tradiční Earl Grey, ve kterém se snoubí černý čaj a voňavý bergamot.

Běžná cena 54,90 Kč.

Perla Bio

Všechny čaje Perla nesou certifikaci Rainforest Alliance, která potvrzuje, že ingredience pocházejí z farem, kde farmáři hospodaří v bezpečných podmínkách a ohleduplně k okolní přírodě. Pokud navíc vyhledáváte čaje z ekologického zemědělství, sáhněte po čadě Perla Bio.  S černým, zeleným i ovocným čajem Perla Bio si užijete skvělou chuť a dobrý pocit z organických darů přírody.

Běžná cena 44,90 Kč.

Perla pro každý den

O kvalitní čajový zážitek se nemusíte ochudit, ani když zrovna nemáte na přípravu mnoho času. Stačí pár minut a s čaji Perla zažijete bezvadnou chuť těch nejoblíbenějších čajových variant. Vyzkoušejte třeba intenzivní černý čaj English Breakfast nebo ovocný čaj s jahodami a vanilkou, se švestkou a skořicí nebo třeba s lesními plody.

Běžná cena od 29,90 Kč.

Na závěr několik zajímavost o Albertu: Zdravé stravování podporuje Nadační fond Albert prostřednictvím vzdělávacího programu Zdravá 5, který přibližuje dětem principy zdravé výživy a zdravého životního stylu. Sociálně znevýhodněné děti fond podporuje prostřednictvím hlasování zákazníků v rámci programu Bertík pomáhá a projekty Obchůdky s Albertem a Do Alberta na praxi.

Nadační fond Albert založil Albert 1. září 2009 za účelem podpory zdravého životního stylu dětí i jejich rodičů a podpory vzdělávání, integrace a rozvoje dětí ze sociálně znevýhodněných skupin.