Objevte pro sebe ten pravý BIO čaj z pestré řady TEEKANNE Organics

Abyste si udrželi zdravý životní styl, měli byste si všímat nejen své tělesné kondice, ale i psychické pohody. K obojímu vás každým douškem přiblíží řada vysoce kvalitních BIO čajů TEEKANNE Organics z těch nejlepších, čistě přírodních surovin. Najdete v ní třeba směs s bylinami na povzbuzení
i uklidnění, ale i chuťově pestré kombinace s ovocem či exotickým kořením pro příjemnou chvilku relaxace.

Každé stylové balení TEEKANNE Organics v sobě ukrývá směsi pocházející pouze z přísně kontrolovaného ekologického zemědělství. To znamená, že při jejich pěstování nedochází k žádným chemickým zásahům a z vaší čajové konvičky se bude linout vůně čisté přírody.

Někteří z nás se potřebují po ránu nejdříve pořádně probrat, aby mohli vykročit do nového dne s nastartovanou myslí. Proto je tu čaj Start Your Day s povzbuzujícím maté, citronovou kůrou a mátou, který vám pomůže překonat ospalost, a ještě vás svou chutí naladí na příjemnou notu.

Kdykoli během dne si můžete dopřát svěží chuť darů přírody, třeba s nádherně ovocným You’re My Berry s brusinkami a malinami, nebo se silným citronovo-zázvorovým čajem Ginger & Lemon, který vám navíc v náročném zimním období pomůže posilnit imunitu.

Pokud si rádi užíváte lahodnou chuť zeleného čaje a jeho příval antioxidantů a dalších prospěšných látek, dejte si harmonický zelený čaj Swinging Green z vybraných lístků čajovníku. Jestliže po čajové klasice zatoužíte naopak po nových chutích, nadchne vás kořeněný Oriental Chai s kardamomem, zázvorem a skořicí inspirovaný pikantním stylem orientu.

Síla přírody v bio kvalitě vás může nasměrovat nejen k chuťovým zážitkům, ale i k vnitřnímu klidu, kterého se nám v návalu starostí někdy zkrátka nedostává. Po duši vás může pohladit mix příjemných bylinek pro zklidnění mysli Calm & Relax, ve kterém se spojuje uklidňující síla medového keře, jinak zvaného honeybush, meduňky a chmele.

Milou tečku za celým dnem uděláte s čajem Sleep & Dream, který vás doprovodí za klidným spánkem. Jen co zalijete čajovou směs horkou vodou z konvice, rozline se vaším domovem neodolatelná vůně levandule, lékořice a máty, tedy bylinek, se kterými se uvolněně ponoříte do načechraného polštáře i do sladkých snů.

BIO čaje z řady TEEKANNE Organics jsou k dostání za cenu 79,90 Kč.