Bloom & Blossom pro krásnou pokožku nejen na pláži

Představujeme pečující přípravky od Bloom & Blossom, které zaručí, že vaše pokožka bude i během horkého počasí hydratovaná, vyživená a především svěží. V letních měsících je pokožka celého těla častěji vystavena slunečnímu záření, které ji může značně poškodit a dehydratovat, což může vést k předčasnému stárnutí. Stejně důležitá jako její ochrana proti slunečním paprskům, je tedy i optimální péče o ni, a to ideálně pomocí přípravků, jež jsou založeny na sofistikovaných recepturách a účincích kvalitních přírodních složek.  A přesně takové jsou produkty Bloom & Blossom, které vám nyní s radostí představujeme…

Bloom & Blossom Legs Eleven

Ochlazující sérum okamžitě dodává horkem znaveným nohám pocit, jako by je právě svlažil osvěžující letní deštík. Navíc přirozeně rozjasní matnou kůži a významně podpoří její regeneraci.  Přípravek má konzistenci lehkou jako pírko, snadno se vstřebává a na kůži nezanechává nepříjemný mastný film.

Sérum je až po okraj naplněné blahodárnými látkami:

  • Výtažky z listů aloe vera jsou plné vitamínů a antioxidantů a unaveným končetinám dodávají novou energii.
  • Olej z máty peprné přináší horkem schvácené pokožce vzpruhu a také svěží vůni.
  • Algin je skutečným hrdinou tohoto přípravku, neboť je bohatý na polysacharidy, díky čemuž pomáhá pokožce dlouhodobě uchovávat hydrataci.

Užijte si čas sami pro sebe a pomocí séra dopřejte svým unaveným nohám jemnou masáž. Ta totiž podpoří krevní oběh, a rychleji tak dojde ke kýžené úlevě. Možná, že masáž nevyjde každý den, ale i jednou za čas se počítá.

Bloom & Blossom Legs Eleven, 100 ml: 880 Kč.

Bloom & Blossom Scrubs Up Nicely

Pěnivý čisticí peeling dokonale vyčistí pokožku a odstraní z odumřelé buňky, aniž by ji vysušil. Výsledkem pravidelného používání je na dotek hedvábně hladká a na pohled přirozeně zářivá pokožka celého těla.

O rozjasněnou pokožku se postarají tyto složky:

  • Přírodní krystalky cukru odstraňují odumřelé kožní buňky, díky čemuž zanechávají pokožku dokonale hladkou a krásnou.
  • Kyselina salicylová jemně odstraňuje nečistoty, zlepšuje tón kůže i její strukturu a zanechává ji krásně hebkou.
  • Vysoce hydratační složky, jako je bambucké máslo a olej monoi, se postarají o to, aby pokožka po umytí nezůstávala vysušená.

Krouživými pohyby rukou nebo pomocí rukavice nanášejte přípravek na vlhkou pokožku celého těla. Nespěchejte a dovolte podmanivé kombinaci vůní bergamotu, cedrového dřeva, pačuli a jasmínu, aby oživila všechny vaše smysly.

Bloom & Blossom Scrubs Up Nicely, 200 ml: 435 Kč.

Bloom & Blossom Spritzy Toes

Znáte ten pocit, kdy po horkém dni vaše nohy doslova hoří a vy netoužíte po ničem jiném, než po zchlazení?  Osvěžující mlha Spritzy Toes je přesně ten přípravek, který vašim končetinám dopřeje rychlou vzpruhu a navíc podpoří jejich revitalizaci.

Za své výjimečné účinky vděčí mlha těmto ingrediencím:

  • Výtažek z listů aloe vera je plný vitamínů a antioxidantů, díky čemuž dodává unaveným nohám energii.
  • Limetkový olej stimuluje krevní oběh a také zmírňuje pocit těžkých nohou.
  • Pentylenglykol okamžitě vyživí pokožku, hydratuje ji a vlhkost v ní uzamkne. Díky němu zůstávají nohy hebké na dotek.

Nastříkejte na nohy z lednice vychlazený Spritzy Toes, úleva se dostaví okamžitě a spolu s ní také osvěžující vůně, jež povzbudí vaši mysl. Spritzy Toes je vynikající parťák do příručního zavazadla, ať už chodíte dlouhé tůry v přírodě nebo se nevyhnete pochůzkám po rozpálených ulicích města.

Bloom & Blossom Spritzy Toes, 100 ml: 730 Kč.

Bloom & Blossom Lovely Jubbly

Zpevňující gel dodává kožním buňkám v oblasti dekoltu vydatnou dávku energie. Tím viditelně zpomaluje stárnutí, posiluje pokožku a také ji tonizuje.  Je jedinečným pomocníkem pro zpevnění, rozjasnění a především revitalizaci kůže na prsou a krku.

Výjimečný zpevňující gel Lovely Jubbly obsahuje:

  • Koenzym Q10 stimuluje tvorbu kolagenu, čímž nabíjí kožní buňky novou energií.
  • Hydrogel z kdoule je nabitý polysacharidy. Ty podporují tvorbu lipidů, jež kůži zpevňují a vypínají.
  • Olej z kořene anděliky lékařské pomáhá posilovat pokožku.

Pro přirozené zpevnění, výživu pokožky dekoltu a také vaši osobní relaxaci nanášejte gel každý den. Vmasírujte ho od prsou až po bradu - nejlépe v uzamčené koupelně, kde vás nebude nikdo rušit.

Bloom & Blossom Lovely Jubbly, 50 ml: 910 Kč.