Ovoce a vitamíny ve svěžím čaji TEEKANNE Multivitamin

Užijte si svěží ovocnou paletu s čajem TEEKANNE Multivitamin! S každým douškem si dopřejete hned 10 vitamínů a výtečnou chuť ovocných plodů, takže zaženete žízeň, užijete si příjemnou chuť a ještě své tělo potěšíte blahodárnou dávkou zdraví prospěšných látek.

Vitamíny patří mezi základní látky, bez kterých se naše zdraví neobejde. Aby naše tělo nestrádalo, musíme mu vitamíny dodávat ve stravě. Zásadní je proto nezapomínat na pravidelný přísun ovoce, zeleniny a dalších zdravých potravin.

Svěží chuť a záplavu vitamínů vám přináší také ovocný čaj Multivitamin z řady TEEKANNE World of Fruits. Obsahuje vitamín C, vitamín E a vitamíny skupiny B, jako je niacin, kyselina pantotenová, kyselina listová a další látky, které jsou pro celkovou vitalitu nepostradatelné. Čaj vás navíc potěší i na jazyku. Obsahuje totiž mix ovoce a rozeznáte v něm chuť černého rybízu, borůvek, pomerančové kůry či bezinek. Užijte si čaj TEEKANNE Multivitamin a vychutnejte si jeho výtečnou chuť, která vás povzbudí.

Objevte i další chutě čajů Teekanne nebo vyzkoušejte čajové recepty. Pro více informací a tipů navštivte www.teekanne.cz                                                                                           

Ovocný čaj TEEKANNE Multivitamin je k dostání za cenu 49,90 Kč.