Nový pomocník Jar Power Spray 3v1 vám pomůže odstranit mastnotu z nádobí i kuchyňských povrchů

Bez Jaru si málokdo z nás dokáže představit svůj každodenní život. Používaly ho už naše babičky a maminky a používáme ho i my. Společnost Procter & Gamble produkty značky Jar neustále posouvá kupředu už více než 30 let – tradiční české značce věnovala pozornost hned poté, co vstoupila na český trh. Novinkou v portfoliu je multifunkční sprej Jar Power Spray 3v1, který dokáže odstranit i odolnou mastnotu bez předmývání. Objevte s námi tohoto revolučního pomocníka v boji s mastnotou i nejvýznamnější historické milníky české jedničky mezi mycími prostředky na nádobí.

Věděli jste ale, že slavný Jar se zrodil u nás v Čechách, v rakovnické továrně Rakona, kde se vyrábí dodnes? A že kromě klasické tekuté verze nabízí portfolio značky Jar i prostředek ve formě pěny a nově také vysoce účinného spreje 3v1, který dokáže odstranit i odolnou mastnotu bez předmývání?

Jar Power Spray 3v1 – revoluční trojitá síla, která zatočí s každou mastnotou

Už vás nebaví zdlouhavě namáčet nádobí a neustále drhnout kuchyň, která po každém vaření vypadá jako po výbuchu? Vyzkoušejte nový revoluční víceúčelový sprej 3v1, který působí na 100 % každodenní mastnoty z jídla. Jar Power Spray vám pomůže dosáhnout dokonalé čistoty a lesku, aniž by vás to stálo spoustu námahy a úsilí. Jedná se o vůbec první multifunkční sprej na trhu, který dokáže odstranit mastnotu před mytím v myčce, ručním mytím a který dokáže efektivně umýt i kuchyňské povrchy. Řekněte sbohem zbytečné námaze a šetřete svým časem i vodou – díky novému Jar Power Spray 3v1.

A jak se nový Jar Power Spray používá?

Pokud nádobí myjete v myčce, stačí, když ho na nádobí nastříkáte před vložením do myčky. Díky tomu bez námahy odstraníte každodenní i odolnou mastnotu bez nutnosti předmývání a drhnutí mastnoty a zažrané špíny.

V případě, že myjete nádobí ručně, máme pro vás dobrou zprávu! Nádobí již nemusíte hodinu před mytím nádobí odmáčet ani drhnout. Stačí, když na špinavé nádobí sprej nastříkáte a necháte chvilku působit. Skvěle působí i na těžko dostupných místech.

Kromě ručního mytí a mytí v myčce vám Jar Power Spray pomůže i s úklidem znečištěné kuchyně. Po nastříkání jej nechte působit. Bez námahy tak odstraníte odolnou mastnotu, nečistotu a špínu.

Středočeský Rakovník – místo, kde se zrodil legendární Jar

Ačkoliv je s námi Jar již po generace úzce spjatý, málokdo z nás ví, že se zrodil přes 63 lety v roce 1960 v rakovnické továrně Rakona. V té době se jednalo o zcela průlomový vynález, který hospodyňkám usnadnil celý proces mytí nádobí a ušetřil velké množství času a námahy. Do vynálezu Jaru se totiž k mytí nádobí používala soda, písek, ocet nebo citron. V Rakoně se vyrábí tekutý Jar až dodnes a míří odtud do celé Evropy, kde se prodává pod názvem Fairy. Kromě jiného názvu je však produkt na chlup stejný jako náš český tradiční Jar.

Další významná změna nastala po revoluci v devadesátých letech. V roce 1991 koupila rakovnickou továrnu Rakona společnost Procter & Gamble. A protože v ní viděla velký potenciál, zachovala tradiční značku Jar, místní výrobu i prostor pro vznik nových inovací.

Společnost Procter & Gamble se snaží své produkty neustále posouvat kupředu tak, aby byly efektivnější, ekologičtější a ušetřily nám všem více času na jiné aktivity. Proto se během let rozšířila rodina mycích prostředků značky Jar i o tablety do myčky, tekutý prostředek do myčky, pěnovou verzi Jar Pěna a nově také o revoluční sprej 3v1 Jar Power Spray, který dokáže rozpustit i odolnou mastnotu a špínu.

Značka Jar neustále inovuje své produkty a za dobu svého vzniku se natolik osvědčila, že se stala nejenom velmi silnou značkou, ale dodnes je i synonymem pro prostředek na mytí nádobí v Česku a na Slovensku.

Procter & Gamble pokračuje ve svých krocích k udržitelnějšímu životnímu prostředí

Kromě inovací ve složení a účinnosti se značka Jar soustředí i na inovace v oblasti udržitelnosti. Věděli jste, že první Jar se prodával ve skle? Za dobu svého vzniku se ze skla přesunul Jar do lahví z PVC folie a poté do plastových lahví z HDPE. V dnešní době je Jar mnohem udržitelnější – prodává se ve 100% recyklovatelných lahvích a některé kusy v lahvi Jar Ocean Plastics, která je částečně vyrobená z plážového plastového odpadu.

Dnešní Jar je navíc mnohem účinnější, takže vám ho stačí k umytí nádobí menší množství a je účinný také při menší spotřebě vody, protože nádobí pod kohoutkem nedrhnete dlouhé minuty. Tablety do myčky značky Jar jsou navíc vysoce účinné i při krátkých cyklech bez předmývání a při mytí na nižší teploty. Díky tomu mohou spotřebitelé šetřit energii, vodu i svou peněženku.

A proč milujete produkty značky Jar vy?