Děti zdarma či výrazné slevy na atrakce: Emirates a Dubai Tourism stimulují letní cesty do Dubaje

Leťte s Emirates, největší mezinárodní leteckou společností na světě, toto léto do Dubaje a užijte si nezapomenutelnou rodinnou dovolenou za méně peněz díky zvýhodněným nabídkám pro děti od dubajského ministerstva hospodářství a cestovního ruchu (Dubai Tourism).  

V Dubaji máte možnost navštívit nejvyšší budovu světa Burdž Chalífa, zavítat do nákupního centra Dubai Mall, ochutnat ze široké nabídky místní kuchyně nebo si užít zábavu ve vodních parcích.

Tato metropole nabízí po celý rok řadu aktivit světové úrovně, včetně prvotřídního pohostinství, volnočasové zábavy až po kulturních zážitky spojené s historií města.

Cestovatelé mohou využít skvělé nabídky, díky kterým se jejich letní dovolená v Dubaji stane cenově dostupnou, ale zároveň neztratí nic na své atraktivitě. Navštívit mohou například:

  • JA The Resort – Užijte si celou řadu aktivit od golfu, přes jízdu na koni až po relaxaci na široké písečné pláži. Při rezervaci do 31. srpna 2023 mohou rodiny ušetřit až 30 % a děti mají pobyt, stravování a pobyt v dětském klubu zdarma.
  • Park Hyatt Dubai – Park Hyatt nabízí dvě laguny na pláži, golfový a jachtařský klub Dubai Creek a řadu restaurací, kde si každý člen rodiny najde něco pro sebe. Děti do 13 let mají pobyt a stravu zdarma při návštěvě od 1. května do 31. srpna 2023.
  • Atlantis, The Palm – Tento světoznámý resort nabízí spoustu zábavy, včetně 105 tobogánů a skluzavek v Aquaventure nebo vynikající japonskou kuchyni v restauraci Nobu. Zarezervujte si dovolenou v Atlantis a děti do 14 let mají při rezervaci od 4. června do 30. září 2023 pobyt zdarma.
  • Rove Hotels – Elegantní, zábavné a cenově dostupné hotely sítě Rove Hotels mají devět zařízení rozmístěných po celé Dubaji, včetně Dubai Marina, City Walk a La Mer. Děti mají pobyt a stravu zdarma, a to od 1. května do 31. srpna.
  • Expo City Dubai – Nechte dětskou fantazii prozkoumat zákoutí Expo City Dubai, které nabízí vstup pro děti do 12 let zdarma, a to až do 31. srpna 2023. Navštivte atrakce zaměřené na budoucnost, včetně náměstí Al Wasl Plaza, pavilonu Spojených arabských emirátů ve tvaru sokola a pavilonu Terra zabývající se tématem udržitelnosti.
  • At the Top – Děti mladší 12 let mají v doprovodu dvou platících dospělých osob vstup zdarma na prohlídku nejvyšší budovy světa, a to při návštěvě od 1. května do 31. srpna 2023. Velkolepá stavba Burdž Chalífa se tyčí nad dubajským panoramatem, nachází se vedle nákupního centra Dubai Mall a od svého otevření v roce 2010 láká návštěvníky z celého světa. Kromě toho, že se jedná o nejvyšší volně stojící stavbu na světě, je mrakodrap také držitelem rekordu v rychlosti dvoupatrových výtahů, které jezdí rychlostí 10 metrů za sekundu. Ze 124. patra se mohou návštěvníci podívat na svět pod sebou prostřednictvím výkonných dalekohledů a mají rovněž možnost navštívit veřejnou venkovní vyhlídkovou terasu s výhledem na okolní panoramata. Návštěva Burdž Chalífy pak může pokračovat dále do 125. patra, které se nachází ve výšce 456 metrů nad zemí a nabízí široký prostor s úžasným s 360stupňovým výhledem na město.

V nadcházejících měsících se můžete těšit na další zajímavé nabídky, díky kterým si svou dovolenou v Dubaji s Emirates užijete ještě více. Úplný seznam nabídek naleznete zde.

Rodiny toho mohou v Dubaji zažít ještě více:

  • Aquaventure Waterpark – Aquaventure Waterpark je domov rekordních atrakcí a soukromé pláže, která je dlouhá více než 1 km, fantastických tobogánů a dalších hřišť. Užijte si 105 tobogánů, včetně Leap of Faith, Aquaconda a oblíbeného rodinného tobogánu Surt’s Up wave rider. Zájemci, kteří vyhledávají vzrušující zážitky, se mohou vydat na žraločí safari nebo zažít cestu plnou zábavy a edukace o mořském životě díky novému programu Mini mořský biolog. Zábavu pro celou rodinu nabízí také mini a juniorská dobrodružství, děti mohou dále prozkoumat největší dětskou zónu na světě se 16 atrakcemi, včetně prvního dětského rallye-raceru na světě a skluzavky tornádo.
  • Show La Perle – Představení La Perle kombinuje dechberoucí choreografii s odvážnými kaskadérskými kousky. Příběh La Perle, který vytvořil legendární umělecký ředitel Franco Dragone, vzdává hold historii lovu perel   ve Spojených arabských emirátech ve velkolepém stylu, a to díky speciálně postavenému vodnímu divadlu, kde tryskají vodopády a proudy deště zaplavují jeviště, které následně během několika vteřin odtékají.
  • IMG World of Adventures – V největším krytém zábavním parku v Dubaji se můžete ochladit a zároveň si na nejmodernějších atrakcích oživit postavy z filmů Marvel a Cartoon Network. Tento zábavní park se rozkládá na ploše o více než 28 fotbalových hřišť, a proto se při jeho návštěvě ujistěte, že máte pohodlnou obuv.
  • Muzeum budoucnosti – Muzeum budoucnosti je mistrovským architektonickým dílem, o kterém v Dubaji všichni mluví. Muzeum vítá návštěvníky všech věkových kategorií, kteří si mohou prohlédnout, osahat a podílet se na utváření naší společné budoucnosti.
  • Centrum šejka Mohameda pro kulturní porozumění (SMCCU) – Navštivte krásně zrekonstruovaný dům s větrnou věží v historické čtvrti Al Fahidi a vychutnejte si tradiční pokrmy, abyste se ještě více přiblížili dubajské kultuře a zvykům. S mottem „Open Doors, Open Minds“ není žádná otázka hloupá a všechny budou zodpovězeny.

Prozkoumejte Dubaj se společností Emirates

Při návštěvě Dubaje s Emirates si na své přijde každý, zejména cestovatelé plánující letní dovolenou.

  • My Emirates Winter Pass: Zákazníci, kteří letí do Dubaje nebo mají mezipřistání v Dubaji, se mohou prostřednictvím svého palubního lístku a platného dokladu totožnosti prokázat ve stovkách maloobchodních, zábavních a gastronomických provozoven, stejně tak lze palubní lístek uplatnit během návštěvy známých atrakcí a luxusních lázních. Cestovatelé mohou využít rovněž skvělé ceny v rámci celé Dubaje a Spojených arabských emirátech (SAE). Všechny nabídky programu My Emirates Pass naleznete na adrese: emirates.com/myemiratespass.
  • Zážitková Dubaj: Prostřednictvím platformy Dubai Experience společnosti Emirates si mohou zákazníci prohlížet, vytvářet a rezervovat itineráře na míru, včetně letenek, hotelového pobytu, návštěvy hlavních atrakcí a dalších gastronomických a volnočasových aktivit v Dubaji a SAE a užít si tak ještě více jedinečných výhod.
  • Partneři programu Skywards: Členové oceňovaného věrnostního programu Skywards společnosti Emirates mohou sbírat míle za každodenní útraty v maloobchodních prodejnách v SAE a tyto míle následně vyměnit za odměny v podobě letenek, upgradů a vstupenek na koncerty a další sportovní akce. Více informací o programu Emirates Skywards naleznete na: https://www.emirates.com/cz/czech/skywards/.

Společnost Emirates bezpečně obnovila provoz do více než 140 destinací napříč šesti kontinenty a v současné době provozuje denní linku z Prahy do Dubaje.

Pro více informací navštivte stránky emirates.com. Letenky lze zakoupit na stejných stránkách, případně v prodejních kancelářích Emirates nebo prostřednictvím cestovních kanceláří a online cestovních agentur.