Jarní kolekce přichází s výraznými abstraktními vzory

Jedním z top a charakteristických trendů nadcházející jarní sezóny je oblečení s výraznými abstraktními vzory. Máte chuť zakomponovat do svého šatníku zajímavé kousky v neotřelém vzhledu? Pak vybírejte z aktuálních kolekcí značek Deichmann a F&F.

Hitem letošního jara jsou především geometrické a květinové vzory v kontrastní kombinaci černé a krémové, nebo černé a bílé barvy. Zdobí nejrůznější kousky oblečení, od halenek a topů, přes sukně a šaty v módní midi délce až po designové jarní svrchníky.

Vsaďte na abstraktní vzory a vytvořte elegantní outfit, který upoutá na první pohled. Spojení černé a světlé barvy s výraznými dominantními vzory působí nadčasovým a zároveň extravagantním dojmem. Puntíky, kruhy i abstraktní florální motivy – ať bude vaše volba jakákoliv, nešlápnete vedle. Více odvážné mohou také kombinovat jednotlivé vzory mezi sebou a vytvářet tak opravdu originální outfity.

Nezapomeňte ani na vhodné doplňky a obuv. Vyšperkujte svůj výsledný look k dokonalosti a doplňte ho ladící obuví a kabelkou v černé či krémové barvě odpovídající odstínu na vašem oblečení.