Kostýmky inspirované pánským šatníkem v sytých barvách zaplaví jarní ulice

Minimalistické střihy inspirované pánským šatníkem, neutrální i výrazné syté barvy, nepřehlédnutelné vzory – kostýmky vás budou rozhodně bavit.

Kalhotový, nebo sukňový? Parádu uděláte v jakémkoliv. Letošní kolekce přejí především pohodlným modelům ve volném střihu, ale objevují se také upnutější kostýmky v retro stylu. Prim hrají veselé barevné odstíny, které mezi sebou můžete navzájem kombinovat. Nebo dáte přednost módnímu monochromatickému vzhledu? Kromě sytých barev jsou trendem také neutrální béžové a krémové tóny.

V kostýmku budete vypadat pořád upraveně a šik. V kombinaci s jednoduchým tričkem a bílými teniskami vykouzlíte ležérní look na volný den. Do kanceláře stačí vyměnit triko za saténovou halenku či košili, tenisky za mokasíny a elegantní outfit je na světě. Pokud vás po práci čeká romantická schůzka, nebo večírek, stačí vyměnit mokasíny za boty na podpatku a převlékání nemusíte řešit.

Nadčasové, univerzální a nesmírně variabilní. Takové jsou kostýmky z aktuálních jarních kolekcí. Pokud ve vašem šatníku ještě chybí, je nejvyšší čas to napravit. Díky kostýmku se věta „Nemám co na sebe“ stane minulostí.