Klenotnictví a hodinářství, které se stane vaším rodinným přítelem

Klenotnictví a hodinářství BENY je synonymem tradice, kvality a preciznosti již od svého prvopočátku. Jeho příběh se začal psát v chorvatské Rovinji, kde díky řemeslnému umu starobylé klenotnické rodiny Topalli vzniklo v roce 1976 malé šperkařství zaměřující se na ruční výrobu a prodej filigránových uměleckých předmětů a šperků. Rodinný podnik dnes řídí již třetí generace. Bratři Arben a Vitor vynikají nejen rozsáhlými znalostmi a zkušenostmi prověřenými časem, ale především neochvějnou láskou ke klenotnickému řemeslu. A co všechno rodinný podnik nabízí?

Světoznámé hodinky a jejich servis

Hodinky jsou hodnotnou investicí, a proto i v nabídce BENY stojí v první řadě výrobky od světově proslulých značek. V roce 2007 se podnik stal autorizovaným prodejcem takových velikánů, jako jsou Chopard, Franck Muller, Arnold & Son, Zenith, Girard-Perregaux, Parmigiani, Bell & Ross, Corum, Graham, MontblancCVSTOS, Longines, Maurice Lacroix, Frederique Constant, Gucci, Perrelet, Rado, Oris, Hamilton, Baume & Mercier, Raymond Weil, Fortis a Tissot. Klenotnictví k zakoupeným výrobkům nabízí doživotní výměnu baterií zdarma a ke švýcarským hodinkám také prodlouženou záruku 5 let.

BENY kromě prodeje hodinek nabízí záruční i pozáruční servis hodinek a je autorizovaným servisem pro značky Franck Muller, Raymond Weil a Tissot. V případě složitějších zásahů klenotnictví úzce spolupracuje se samotnými výrobci, díky čemuž si můžete být úspěšností opravy zcela jisti.   

Originální klenoty

V žádném klenotnictví samozřejmě nechybí široká nabídka šperků a ani BENY není výjimkou. Mezi skvosty vyhlášených výrobců, jako jsou Chopard, Crivelli, Marco Bicego, Magerit, Gucci, Zancan nebo Baraka, doslova září šperky, které rodina Topalli vyrábí ve vlastní dílně na Václavském náměstí pod značkou BENY. Jejich dokonalé zpracování a okouzlující design zaujme na první pohled.

Šperky na zakázku

Velmi ceněnou službou, kterou klenotnictví nabízí, je také možnost exkluzivní výroby šperků na zakázku. Při výrobě prstenů, náušnic, přívěsků či jiných speciálních doplňků zlatničtí mistři kombinují tradiční ruční výrobu s moderními technologiemi, díky čemuž mohou vzniknout opravdu výjimečné klenoty. A to i takové, jejichž podoba se zrodila ve vaší hlavě. BENY tak pro vás vytvoří naprosto originální šperk – od návrhu přes výběr materiálu a kamenů až po jedinečné detaily a povrchovou úpravu. 

Zlatnický servis

BENY je tu pro vás nejen při nákupu nových klenotů, ale i při jejich renovaci. Ve zlatnickém servisu si můžete své šperky nechat obnovit. Samozřejmostí je čištění a leštění, fasování vypadlých kamenů, gravírování či obnovení povrchové úpravy zlata matováním či pískováním, které vašim rodinným skvostům dodá nebývalou záři. Pokud navíc přinesete šperk zakoupený přímo v BENY, můžete se těšit na bezplatný záruční i pozáruční servis. 

Butiky BENY naleznete na těch nejprestižnějších pražských adresách: na Václavském náměstí, v Pařížské a Karlově ulici. Jsou vám tak po ruce při každé výjimečné životní události, kdy potřebujete jistého společníka.

Tento moment tvoří další příběh.

Rodinné hodinářství a klenotnictví s tradicí již od roku 1976.