Na horách vsaďte na hřejivé ležérní kousky, které se dají vrstvit

Blížící se jarní prázdniny a všichni nadšenci sněhových sportů a radovánek se těší, že si južijí zasněžené hory. Ať už preferujete sporty, procházky či poznávání do horského městečka, nezapomeňte si zabaliot stylové kousky.

Základem je cítit se pohodlně a v teple. Vsaďte tedy na hřejivé ležérní kousky, které se dají snadno vrstvit. Při návratu z mrazivé procházky do vyhřátého ski baru oceníte, když si odložíte alespoň jednu vrstvu oblečení.

Zachumlejte se do příjemného zatepleného svršku, přes který se vám k tělu nepříjemný chlad rozhodně nedostane. Klasikou v podobě prošívané bundy nebo delšího zimního prošívaného kabátu s kapucí nic nezkazíte. Ve stylových modelech z aktuálních kolekcí budete prostě šik! Vybrat si můžete z trendy kousků v neutrálních, pastelových, nebo také ve výrazných sytých odstínech. Šmrncovní alternativou k prošívaným svrškům jsou módní kabátky z umělé kožešiny.

Pod opravdu teplý svršek si pak stačí vzít rolák, případně přes něj ještě přehodit měkoučký pletený svetr. Obléct si můžete své oblíbené džíny nebo zateplené legíny. Jako první vrstvu ale samozřejmě nezapomeňte na termo prádlo.

Bez kvalitní hřejivé obuvi se na svahu ani v alpském městečku neobejdete. Šněrovací farmářky, válenky nebo přímo sněhule opatřené měkoučkou umělou kožešinou jsou skvělou volbou. Nohy už máte v teple, tak teď ještě ruce. Stejně nepříjemný jako chlad od nohou umí být chlad od rukou. Do kufru si přibalte alespoň dvoje teplé rukavice, a nezapomeňte ani na obligátní šálu a čepici.