Vánoční tipy od značky Natava: dárková balení péče o vlasy

Česká značky přírodní a BIO kosmetiky NATAVA přichystala pro všechny, kteří při nakupování dárků pro své nejbližší myslí také na přírodu a udržitelnost, speciální balení tuhých šampónů, balzámů a doplňků.

Vybírat můžete ze čtyř variant dárkových krabic, které v sobě ukrývají vždy kombinaci tuhého šamponu a balzámu na vlasy, praktickou drátěnou mýdlenku a elegantní cestovní pouzdro na mýdlo. Varianta Šípek je jako stvořená pro citlivé vlasy blondýnek, variantu Oliva ocení všichni s lámavými vlasy a suchou pokožku, varianta Aktivní uhlí (šampón) a Oliva (balzám) bojuje proti lupům a rychle se mastící pokožce hlavy a poslední varianta Jojoba poskytuje optimální péči lámavým vlasům.

Už jste vyzkoušeli tuhé šampóny na vlasy?

Tuhým šamponům se v posledních letech dostává opravdu velké pozornosti -  a to díky jejich jednoduchosti, čistotě a návratu k přírodním ingrediencím.

Tuhé šampony Natava vynikají účinnými ingrediencemi, jako jsou například jemné tenzidy odstraňující z vlasů nečistoty. Ty doplňují kvalitní parfémy od renomovaných výrobců a bohaté pečující složky. Součástí tuhých šamponů je nejčastěji bambucké a kakaové máslo a různé druhy olejů – např. kokosový, olivový, konopný, ricinový, jojobový či třeba šípkový. Díky tomu si poradí s různými typy vlasů i nesnázemi, které vás trápí.

Při přechodu k tuhým šamponům buďte více než trpěliví. Pokud jste dosud používali „klasické” šampony, pak bude vlasům nějaký čas trvat, než se zbaví všech syntetických látek, které je obalily a zatížily. Ale za ten výsledek to opravdu stojí. Vaše vlasy totiž budou zase žít.

Tuhé šampóny Natava nezatěžují vlasy ani pokožku hlavy. Nenajdete v nich žádné silikony, sulfáty a další syntetické látky. Neobsahují ani vodu, a proto není nutné používat další chemické a konzervační látky jako u jiných produktů obsahujících vodu.

Perfektně vyčistí vlasy od syntetických látek. Díky tomu získají opět přirozený lesk. Navíc překvapí i nečekanou pěnivostí. Při mytí i cestování oceníte komfortní tvar, který padne přímo do ruky a nezpůsobí vám žádné nepříjemné komplikace během letu na dovolenou či obchodní schůzku.

Šampon je zabalený v papírové recyklovatelné krabičce. Vyhnete se plastu a budete šetřit životní prostředí.

Akce - 20 % do 20. 12. 2022

S kódem VANOCE20 získáte na e-shopu www.natava.cz o 20 % výhodněji. Akce platí do 20. 12. 2022. Více na www.natava.cz.