Vánoční dárky ušité na míru? Vyberte je na MODIVO pro celou rodinu

Vánoční atmosféra na nás dýchá téměř ze všech stran. Už jste přemýšleli, čím potěšit své blízké? Pokud ještě sbíráte nápady na vánoční dárky, MODIVO pro vás připravilo pár tipů, se kterými uděláte radost všem.

Must have módní kousek do každého šatníku

Že je výběr dárků pro ženy složitý? Mnohdy se stačí zamyslet, co má vaše žena nebo maminka ráda, nebo jaký styl je jí blízký. V chladném období jistě každá žena ocení teplé šaty, ve kterých bude vypadat i nadále elegantně. Inspirovat se můžete minimalistickými úpletovými šaty Comma, které budou skvěle doplňovat vysoké kozačky značky Raid.

Každému outfitu dodá ten pravý šmrnc kabelka, do které se vejdou všechny ženské poklady a do které se vyplatí investovat. Na modivo.cz můžete vybírat třeba z oblíbených značek Guess, Valentino, Rage Age nebo Karl Lagerfeld.

Nadčasový šperk nebo hodinky pod vánočním stromečkem udělají radost snad každé ženě. Například nepřehlédnutelné šperky s křišťály od Swarovski dodají tu pravou sváteční atmosféru jakémukoli outfitu, naopak minimalistky jistě potěší jednoduché, a zároveň vkusné hodinky Michael Kors. Pokud vaše maminka chodí ráda cvičit, dobře padnoucí legíny Under Armour s vysokým pasem v kombinaci s růžovým topem Nebbia posunou její tréninky na zcela jinou úroveň. Ženy upřednostňující uvolněný athleisure styl potěšíte třeba jednoduchou monochromatickou teplákovou soupravou Reebok. A chybu rozhodně neuděláte, ani pokud sáhnete po měkkém županu  Esotiq
a hřejivých bačkorách Emu Australia.

Nadčasová mužská klasika a elegance                                                     

Jako každoročně je pro vás výběr dárků pro muže tvrdým oříškem? Tráví váš muž více času v kanceláři? Darujte mu kvalitní košili. Nadčasová elegance značek Boss nebo Tommy Hilfiger je zárukou úspěchu. Hravé jedince potěší vánoční košile Only & Sons, se kterou budou králi rodinných svátečních návštěv. Košili můžete doplnit o manžetové knoflíčky, které dodají celému outfitu ještě větší šmrnc a nápaditost. Máte doma sportovního nadšence, v jehož šatníku frčí výhradně pohodlné a funkční oblečení? Po dárku se pohlédněte u značek Adidas, Reebok nebo The North Face.

Milovníci zimních sportů jistě ocení lyžařskou bundu od značky Head, která nejen zahřeje, ale zároveň bude na sjezdovce nepřehlédnutelná. A pokud nechcete mužům věnovat pouze měkké dárky, zaměřte svou pozornost do kategorie luxusních doplňků. MODIVO nabízí praktické dárkové sady peněženek, pouzder a klíčenek, jako je například kožený pásek s peněženkou Pierre Cardin.

Milé a teplé radosti i pro ty nejmenší

Na modivo.cz najdete inspiraci i pro nejmenší a vyřešíte vánoční nákupy stylově a na jednom místě. Jezdí vaše děti rády na výlety a nemají kam sbalit své nezbytnosti na cestu? Malé princezny určitě potěší duhový batůžek Nelli Blu, pro Lego nadšence a milovníky stavebnic MODIVO nabízí například batoh značky Lego, který je dostupný hned v několika barevných provedeních. Protože zima přímo vybízí k zimním radovánkám, je důležité myslet na teplé oblečení. Značky Birba Trybeyond a Original Marines nabízí řadu péřových teplých bund a kabátů, ve kterých neprochladne žádné dítko. Radost udělají i hřejivé doplňky, třeba roztomilé sady čepic, šál a rukavic od španělské značky Mayoral. A o dalších nejen vánočních dobrodružstvích si děti mohou nechat zdát v pohodlných pyžamech značky United Colors of Benetton.

modivo.cz

@modivo.cz

#MODIVOCZ