Jak pečovat o pleť v zimě

Zima klepe na dveře a klesajícím teplotám bychom také měli přizpůsobit naše rituály v péči o pleť. Mráz a vítr pokožku vysušují, když se vrátíme do vytopené místnosti, dochází při rychlém zahřátí k překrvení a následnému šupinatění a loupání. Velké teplotní výkyvy mají navíc za následek ztrátu elasticity a předčasné stárnutí pleti. V zimě tak sáhněte raději po hutnějších krémech s vysokým podílem hydratační složky a anti-aging látek. Ke klasickým denním a nočním krémům přidejte ještě koncentrované sérum nebo ampulky. Jakékoliv kosmetické přípravky jsou ale k ničemu, když je nanášíme na pleť, která není vyčištěná vůbec nebo špatně. Každé ráno a večer tedy sáhněte po takovém přípravku, který vaši pokožku důkladně vyčistí, ale zároveň k ní bude šetrný, nebude ji vysušovat a naopak ji dodá živiny.

HYALURONIC GOLD Vyplňující protivráskové ampulky

bioten  NUTRI  CALCIUM  noční  krém  pro  posílení  a  elasticitu  pleti  s  94  %  surovin přírodního původu denně posiluje a vyživuje vaši pleť. Speciálně vyvinutý pro ženy v a po menopauze.  Pomáhá redukovat známky hormonálního  stárnutí***.  Vápník v aktivní podobě posiluje obrannou funkci pleti a podporuje její regeneraci. Obohacený o vyjímečně hydratující vitamin B5, který rovněž napomáhá pleti udržet zdravý jas a vzhled. FemiGen+je  účinná  aktivní  složka  přírodního  původu,  která  zlepšuje  pružnost  pleti,  vyhlazuje hluboké vrásky a remodeluje kontury obličeje. Pleť vypadá viditelně omlazená a pevnější.

Cena 259 Kč/50 ml

NUTRI CALCIUM noční krém

bioten HYALURONIC GOLD Vyplňující protivráskové ampulky s 99 % ingrediencí přírodního původu jsou nekompromisní protivráskovou silou pro navrácení přirozené mladistvosti vaší pleti. Založené na unikátní technologii 4D HYALURONIC ACID, obsahují 5% účinný komplex 4 různých druhů kyseliny hyaluronové s vysoce hydratačními a protivráskovými účinky, které přesně cílí na různé vrstvy pleti, aby poskytly efektivní protivráskový účinek a zlepšení elasticity. Obsažené zlaté proteiny (rýžové a sójové bílkoviny, extrakt z afrického baobabu) posilují přirozenou ochrannou bariéru pleti a zlepšují její hydrataci. Zanechávají pleť hladkou a omlazenou.

Cena 259 Kč/50 ml

 Astrid HYALURON micelární čisticí gel - pro všechny typy pleti

  • Odstraňuje make-up a nečistoty
  • Čistí, osvěžuje, nevysušuje pokožku
  • Omlazuje
  • Obsahuje kyselinu hyaluronovou a prebiotika
  • S komplexem minerálů, bílkovin a vitamínů

ASTRID HYALURON Čisticí pleťový gel na tvář účinně odstraňuje make-up, mastnotu a nečistoty a zanechává pleť důkladně čistou a hladkou. Lehké složení s kyselinou hyaluronovou, obohacené o komplex minerálů, proteinů a vitaminů ji důkladně a zároveň jemně čistí. Pleť potom vypadá plnější i zdravější. Kyselina hyaluronová je známá tím, že intenzivně hydratuje a vypíná pokožku, zatímco komplex minerálů, proteinů a vitaminů pomáhá posilovat přirozenou kožní bariéru a omlazuje ji. Obsažená prebiotika pomáhají udržet rovnováhu kožní flóry a podporují její zdravý vzhled. Pleť je důkladně čistá, hydratovaná, jemnější, omlazená a vypadá plnější*. Vhodné pro všechny typy pleti.

Cena: 119,90 Kč/200 ml