Martina Gavriely vidí, že syn má zatím to nejlepší ze svých rodičů, ale bojí se…

Míša Růžičková je dětmi velmi oblíbená písničkářka, textařka a skladatelka, aby ne, vždyť už druhá generace ji miluje. Na svém kontě má mnoho tanečních DVD a hudebních CD určených pro děti již od 2 let. Dobrodružství s mořskou vílou Lili je poslední počin a opravdu se povedlo, proto se autorka rozhodla ho pokřtít ve velkém stylu. Do oblíbené kavárny Café & Bar Stromovka Collection pozvala známé maminky i s jejich ratolestmi, aby nové písničky společně pokřtily.

Martina Gavriely tvorbu Míši Růžičkové velmi dobře zná, protože na ní její syn prakticky vyrostl: „Lee už je větší, takže ovládá YTB a poslední dobou si pouští spíše hudbu svého táty a Troublegang, s kterým Marcus hraje. Ale na Míše Růžičkové vyrostl, a to hlavně na písničce Popeláři. To u nás běželo skoro nonstop. Takže si myslím, že ta milionová shlédnutí, která její písničky mají, jsou i naší zásluhou. Když přišlo pozvání od Míši, tak mě to strašně potěšilo, jsme skalní fanoušci,“ potvrdila se smíchem bývalá moderátorka. V současné době se živí hlavně prodlužováním vlasů a připravuje otevření vlastního salónu.

Lee hudební geny svého otce Marcuse, který má vystudovanou konzervatoř a několik hudebních nástrojů, rozhodně nezapře. „Jede bubny, jede kytaru. Teď začal dělat to, že začal skládat písničky. Je zajímavé pozorovat jeho hudební talent. Lee umí zopakovat písničku v tónině. Myslíme si, že z něj něco bude. Zatím to vypadá, že má to nejlepší ze mě i z Marcuse. Tak uvidíme, co z něj bude. To se zatím nedá říct. Bojím se, že až přijde puberta, tak bude mít to nejhorší ze mě a to nejhorší z Marcuse“ říká maminka Martina.