Kvalitní obojek a vodítko s Harry Potterem, Minnie či Batmanem? Žádný problém!

Říká se, že pes je nejlepší přítel člověka. A pro Čechy to platí dvojnásob! Podle dat společnosti Nielson jsme v Evropě jedni z největších pejskařů, psa u nás vlastní až 40 % lidí. Stačí se rozhlédnout kolem sebe, pejsky potkáte v parku, dopravních prostředcích, ale třeba i v kanceláři či kavárně. Jelikož jsou tito chlupáči obrovskou součástí našeho života a vnímáme je jako parťáky, chceme pro ně vždycky to nejlepší. Ať už se jedná o krmivo, hračky či výbavu na procházku. Ačkoliv se to možná na první pohled nezdá, to vše je potřeba pro vitalitu a zdraví našeho pejska. A to nejmenší, co můžeme „na oplátku“ udělat za jejich věrnost a bezpodmínečné přátelství, je věnovat jim svou péči.

Není žádnou novinkou, že naše čtyřnohé mazlíčky ale také rádi vidíme v designových obojcích a vodítkách. Díky značce Buckle-Down můžeme snoubit opravdovou kvalitu s jedinečným designem, za kterým se každý ohlédne. Navíc se valná většina může pyšnit technologií zapínání Seat Belt Buckle, která výrazně usnadní připínání obojků páníčkům a také zajistí pohodlí pejska. Ptáte se, proč zvolit zrovna Buckle-Down? Nejen že obojky i vodítka můžete mít v jedinečném motivu svých oblíbených filmových hrdinů, jako je například Batman, Harry Potter, Mickey, Wonder Woman a mnoho dalších, ale také jsou vyrobeny z kvalitního a odolného materiálu, ze kterých se vyrábí pásy do aut, tudíž se nezničí žvýkáním ani opotřebením. Dokonce vydrží tah až 450 kg! Nemusíte se tedy obávat, že by obojek s vodítkem byl jen chvilkovou záležitostí.

Pokud bychom se zaměřili na netradiční kovové zapínání s technologií Seat Belt Buckle, které byste obvykle hledali v interiéru vybavení automobilů, můžeme s jistotou říct, že nemůžete s koupí trefit vedle. Tento mechanismus totiž posouvá obojky na trhu o level výš a skutečně je to znát. Obojky pořídíte od 249 do 749 Kč dle typu a velikosti.

Vodítka pak přijdou o délce 120 cm na 549 Kč a o délce 180 cm na 649 Kč.

Kromě toho jsou obojky i vodítka vyrobeny v USA a jsou oficiálně licencované. Pomyslnou třešničkou na dortu jsou zářivé a výrazné potisky, které podtrhnou výjimečnost obojků i vodítek. A proč rovnou svému chlupáčovi nepořídit celý set, který vydrží i ty nejdivočejší hrátky a udělá radost vám oběma?

Vodítka i obojky seženete v zážitkovém hračkářství Hamleys, kde si je můžete i vyzkoušet, nebo na e-shopu Jabadaba.cz.