Jak na voňavé Vánoce s přírodními svíčkami Řekněte letos o Vánocích své “ano” přírodním alternativám

Vánoce jsou nejkouzelnějším obdobím roku, které se pojí s řadou příjemných vůní. Proto také k tomuto svátečnímu období jednoznačně patří svíčky, jež mrazivým večerům dokážou dodat hřejivou domácí atmosféru. Svíčky navíc mohou posloužit i jako hezký dárek.

Máte rádi příjemně vonící svíčky, které jsou zároveň ohleduplné k přírodě? Pokud dáváte přednost výrobkům ze sójového vosku a éterických olejů před umělým aroma a parafínem, máme pro vás tip. Objevte kouzlo ručně vyráběných 100% přírodních sójových svíček s originální směsí 100% éterických olejů od české značky TVOJE SVÍČKA. Tou nejlepší volbou pro nadcházející období pak bude vůně Šťastné a veselé, v níž se snoubí opojná skořice a hřebíček s citrusovými tóny. Elegantní balení v tmavém skle se stane ozdobou interiéru a vnese do vašeho domova pohodu. Vybrat si můžete ze 4 různých velikostí.

TVOJE SVÍČKA vyrábí produkty šetrné k životnímu prostředí. Svíčky jsou vyrobeny ze sójového vosku, který je obnovitelný, biologicky rozložitelný a vhodný pro vegany a alergiky. Hoří pomaleji, a tak neuvolňuje do ovzduší toxické látky. Svíčka vám dorazí s ideálně zastřiženým knotem, před každým dalším zapálením ho jen zastřihněte na délku 4-5mm.

Prodejní cena Šťastné a veselé od TVOJE SVÍČKA o objemu 500 ml je 599 Kč.

Prodejní cena Šťastné a Veselé od TVOJE SVÍČKA o objemu 60 ml je 169 Kč.

Více informací naleznete na Šťastné a veselé | TVOJE SVÍČKA (tvojesvicka.cz).