O Vánocích často vyhrává kosmetika, tak tady máte několi skvělých tipů

Vybíráte dárky k Vánocům a nevíte si rady? Tak pokud brouzdáte po obchodech či eshopech s kosmetikou, dovolíme si vám některé přiblížit. Tento náš tip je od 1000 Kč  a výše a rozhodně stojí za to.

Dárkový kosmetický set HAAN Great Aquamarine obsahuje bestsellery značky HAAN - inovativní antibakteriální sprej na ruce Morning Glory, který ničí 99,9% bakterií a virů bez použití vody. Ruce jsou po použití čisté, příjemně voní a díky aloe vera jsou i hydratované. Vyživující krém na ruce Fig Fizz s probiotiky a svěží vůní fíků. Chrání ruce před vnějšími vlivy a dodává jim zdravý a pěstěný vzhled. Receptura obsahuje 97 % přírodních ingrediencí. Reminalizující zubní pastu HAAN Good on Ya s eukalyptem a mátou. Pasta vyplňuje drobné nerovnosti v zubní sklovině a zabraňuje tvorbě kazů. Prémiové složení obsahuje 96 % látek přírodního původu. Je bez parabenů, fluoridů a sulfátů. Všechny produkty HAAN lze opakovaně používat s náhradními náplněmi. Dále set obsahuje praktické designové pouzdro na antibakteriální sprej a náhradní náplň do spreje. Set si užije celá rodina.

Cena je 970 Kč a dárkovou sadu zakoupíte na www.aurio.cz.

StriVectin dárková sada proti vráskám v oblasti pleti, očí a dekoltu obsahuje čtyři intenzivní anti-age přípravky StriVectin pro obličej, krk a dekolt komplexně minimalizující známky stárnutí a dobíjející pleť viditelnou září i energií.  StriVectin TL Advanced Tightening Neck Cream PLUS liftingový krém obsahuje inovovaný Collagex-CE Complex, který je specificky zaměřen na stimulaci "kolagenu mládí". Ten obnovuje elasticitu pleti, významným způsobem snižuje výskyt vrásek a jemných linek již během prvních 2 týdnů používání. Součástí elixíru je také unikátní molekula niacin NIA-114™, která společně s dalšími ingrediencemi pleť hydratuje a postará se o její zdravější a zářivější vzhled. StriVectin SD Advanced PLUS Intensive Concetrate krém proti vráskám je silně koncentrovaný přípravek s průlomovým Gravitite-CF Lifting komplexem zlepšujícím pružnost pokožky a viditelně zpevňujícím již ochablou kůži krku. Současně vyhlazuje vodorovné vrásky a působí preventivně proti vzniku podbradku. Silný hydratační oční krém proti vráskám StriVectin Intensive Eye Concetrate For Wrinkles PLUS s patentovanou složkou niacinu NIA-114 viditelně redukuje všechny typy vrásek kolem očí už za 5 dní. Rozjasní, zmenší viditelné známky únavy a dopadů záření obrazovky, zbaví jemných vrásek i kruhů pod očima. Noční multifunkční retinolové sérum StriVectin Retinol Multi-Correct s ultrakoncentrovanou recepturou obsahující dosud nejefektivnější formu retinolu a molekulu NIA-114, kyselinu polyglutamovou a ashwagandhu zjemňuje vrásky, intenzivně a ošetřuje vyhlazuje pleť, dodává jí mladistvější vzhled. 

Cena setu je 2 190 Kč a zakoupíte jej na www.aurio.cz.

Vánoční set UpCircle pro fanoušky upcyklace a přírodní udržitelné kosmetiky nabízí jedinečnou přírodní veganskou kosmetiku z potravinových přísad, které jsou vyřazovány nebo vznikají jako zbytkové při výrobě jiných produktů, ale přesto mají na pokožku silně pozitivní účinky. Využívá např. kávovou sedlinu, kterou získává z londýnských kaváren, ale i ovocné pecky, semínka či aromatické chai koření z výroby chai sirupu. Všechny přísady jsou přírodní, recyklované a UpCircle jim vdýchává nový život. Ve vánočním setu naleznete šest produktů pro krásnou pleť i potěšení smyslů - vyživující tělový krém se zklidňujícím extraktem z datlových semínek, sladce vonící přírodní sójovou svíčku Chai Latte, směs relaxačních a léčivých solí do koupele, jemné exfoliační a detoxikační mýdlo s aktivním uhlím, kakaovým máslem a chia kořením. A dále pak cestovní balení tekutého mýdla s kiwi a mandarinkou na mytí rukou i celého těla. Balení je samozřejmě také recyklované a produkty nejsou testovány na zvířatech.

Tento originální set zakoupíte za 1 499 Kč na www.monbio.cz

Huygens Paris přináší novou generaci luxusní vysoce účinné organické kosmetiky, která vychází z léčivých vlastností přírody. Nekompromisní duo denního a nočního elixíru zajistí krásnou a zdravou pleť bez vrásek. Stačí ráno nanést a jemně vmasírovat 3 kapky revitalizačního hyaluronového séra a  večer pak odstraní škody, které na pleti napáchaly přes den stres, suchý kancelářský vzduch, znečištění nebo vítr a další nepříznivé vlivy okolí aplikace 5 kapek nočního regeneračního elixíru Huygens. Tento olejový elixír pak komplexně stimuluje přirozený noční regenerační proces pokožky po celou dobu spánku.

Cena elixíru je 989 Kč (dvou pak 1978 Kč) a zakoupíte je na www.monbio.cz nebo www.notino.cz

Dámská parfémovaná voda Scotch & Soda I AM EDP for Her přináší osobitou vůni pro každou ženu, která se nebojí projevit. Ovocné tóny jablka s melounem doplňuje růže a vše uzavírá hřejivý kašmír se santalovým dřevem. Jedinečnou vůni vytvořila pro amsterodamskou značku světoznámá parfumérka Philippine Courtière, která pracuje pro jednu z největších a nejprestižnějších parfumérských značek Firmenich. Autorem flakónu je německé designérské studio Christian von der Heide.

Scotch & Soda I AM EDP je k zakoupení na www.aurio.cz  za 1 290 Kč.

Pánská parfémovaná voda Scotch & Soda I AM nabízí originální vůni pro muže, který má odvahu vystoupit z davu. Svěží tóny bergamotu s mátovým olejem doplňuje šalvějový olej a uzavírá maskulinní cedrové dřevo. Scotch & Soda I AM zosobňuje individualitu, autenticitu a svobodu sebevyjádření. Oslavuje liberální hodnoty a snaží se podpořit krásu a odlišnost každého jednotlivce. 

Scotch & Soda I AM EDP je k zakoupení na www.aurio.cz za 1 290 Kč.