BIKE Life! se po létech vrací do Brna

Co vás v Brně čeká 8. až 11. listopadu? No přeci festival Life! a po sedmi letech se vrací jízdní kola všech tříd. Na výstavišti budou všichni přední prodejci cyklistiky. Najdete je v pavilonu V. Připravili nejnovější elektrokola, elektrokoloběžky, klasická kola silniční, horská, závodní, dětská, dámská a veškeré vybavení pro cyklistiku.

V rámci festivalu bude probíhat také testování elektrokol a elektrokoloběžek. V pátek se představí řada odborníků. Den bude otevřen debatou na téma Jízdní kola a elektrokola – sport současnosti a mobilita budoucnosti. Následovat bude prezentace českých výrobců kol s názvem CZECH MADE a závěr dne bude patřit E-bike konferenci, kde bude otevřena celá řada témat, například Elektrokolo jako legální produkt, Výkon, rychlost, normy a předpisy či Jaké typy e-kol se budou prodávat v EU a u nás 2020.

Malé doporučení: Nemarněte svůj čas ve frontách před výstavištěm, pořiďte si vstupenky v klidu domova. Zakupte si je on-line na www.festivallife.cz. Areál je pro vás otevřen 8. a 9. 11. 2019 od 9:00 do 18:00 a v neděli 10. 11. 2019 od 9:00 do 17:00 hodin.