Zpěvák Josef Vágner tvrdí, že má Vánoce už od léta. A je to pravda!

Zpěváka Josefa Vágnera se neptejte, jak se těší na Vánoce. On už totiž Vánocemi intenzivně žije. Od léta plánuje vánoční koncerty a ten v Lucerně, s kolegy Kopečným a Ryšavým a jejich Muzikály Naruby, už má za sebou.

„24. listopadu mám první vánoční koncert v Litvínově v rámci svého vánočního turné a pak zpívám skoro denně a končím 21. prosince, “ nastínil Josef Vágner dění příštích dní při otevřená výstavy vánočních betlémů v Rybné ulici, kde sídlí nezisková organizace Integrace 3P, z.s.  a přiznal, že dárky pod stromeček sice přinese Ježíšek, ale Josef je musí sehnat a hlavně zaplatit. „Nejlepší nápady mám v časovém presu, proto vánoční dárky vymyslím opravdu až na poslední chvíli. Nerad daruji věci, o které si lidé řeknou. S tím mám blbou zkušenost. Žena chtěla jednou nějakou konkrétní žehličku na vlasy, a já měl pocit, že jsem našel ještě lepší a tu jí koupil. Ani ji nerozbalila a rovnou ji dala do bazaru.“

Josefa Vágnera čeká ještě letos velký úkol. Do konce prosince se musí nutně naučit ještě jednu roli v muzikálu Okno mé lásky v Broadway. „Teď tam hraji několik postav, které se prolínají dějem. A minulý týden jsem se dozvěděl, že divadlo potřebuje, abych naskočil ještě do další role, takže hraji a zároveň zkouším a učím se. Tak moje Vánoce budou asi takové: Štědrý den doma s rodinou, druhý den jedeme směr Německo za rodinou mé ženy a 31. prosince už zase hraji v Divadle Broadway,“ uvedl Josef Vágner a dodal, že mimo umělecká prkna nezpívá. Protože jak tvrdí jeho slavný otec: Ticho léčí!