Funkční bundy pro celou rodinu

V proměnlivém počasí nebo v extrémních podmínkách je teplé a nepromokavé oblečení základním vybavením. Vrchní vrstvu tvoří nejčastěji bunda, která zaručuje, že všechny ostatní vrstvy zůstanou v suchu a bude vám příjemně, i když na vás třeba zaprší nebo na vás bude chumelit.

Pánská bunda Hannah Alagan

Alagan je pánská bunda určená převážně na vysokohorskou turistiku, ferraty a trekking. Je vyrobená z nepromokavého, prodyšného materiálu s membránou Climatic Element s parametry vodního sloupce a prodyšnosti 10 na 10 s vodoodpudivou úpravou DWR C6. Ochrana proti dešti je ještě posílena podlepenými švy a voděodolnými zipy vepředu a na dvou hlavních kapsách. Obvod spodního okraje je možné regulovat stejně jako kapuci, která vás ochrání před deštěm i větrem. Tu zvládnete jednoduše přizpůsobit i jednou rukou a má laminovaný kšilt. Rukávy jsou anatomicky tvarované a zakončené stahováním patkou se suchým zipem. Při náročnějších aktivitách oceníte i odvětrávání v bocích. Klasický Regular fit sedí většině typů postav.

Cena: 4 690 Kč

Dámská bunda Hannah Abigail

Posuň se o kus dál a chyť se příležitosti, kterou ti Abigail nabídne. Dámská nepromokavá bunda Hannah Abigail se hodí pro celoroční nošení a obzvlášť dobře ti poslouží na túrách v náročných podmínkách. Je vyrobena z funkční neporézní membrány Climatic Element s nepromokavostí 10 000 mm H2O, prodyšností 10 000 g/m2 za 24h. Díky 3L technologií nalaminování membrány mezi vnější a vnitřní materiál je bunda mechanicky odolnější, pevnější a vydrží déle. Bunda je nepromokavá, prodyšná a zaručuje optimální ochranu při nepříznivých klimatických podmínkách. Povrch bundy je ošetřen vodoodpudivou úpravou DWR C6. Použití technologie lepení drobných dílů a podlepených švů přispívá k nepromokavosti oblečení. Anatomicky tvarované rukávy zajišťují pohodlné nošení. Střih Regular ti dovolí obléct si v chladném počasí ještě jednu vrstvu, je-li to potřeba. Při delších túrách jistě oceníš odvětrávání na bocích. Zipy jsou voděodolné a u kapuce, spodního okraje i rukávů lze regulovat šířku. Abigail ti bude skvělým parťákem na krátké túře, vícedenním treku v horách nebo třeba na ferratách.

Cena: 4 490 Kč

Chlapecká bunda Hannah WAT JR

WAT JR je chlapecká softshellová bunda v zajímavém dvoubarevném provedení, která je ideální na túry a jiné volnočasové aktivity. Je vyrobena z vodoodpudivého, větruvzdorného a prodyšného materiálu Softshell membrane 8000 s úpravou Teflon Eco Elite. Bunda má dvě hlavní přední kapsy na zip. Kapuce je stažená do gumy, rukávy jsou anatomicky tvarované a zakončené patkou se stahováním na suchý zip a šířku spodního okraje lze regulovat. Reflexní prvky se postarají o dobrou viditelnost i za tmy.

Cena: 1490 Kč

Dívčí bunda Hannah Capra JR

Dívčí softshellová bunda Capra JR je určená na volnočasové aktivity a různé druhy sportů. Je vyrobena z materiálu Softshell membrane 8000 s úpravou Teflon Eco Elite, který je prodyšný, vodoodpudivý a větruvzdorný. Bunda má kapuci staženou do gumy, nastavitelný spodní okraj a anatomicky tvarované rukávy, zakončené patkou se stahováním na suchý zip. Hlavní přední kapsy mají zapínání na zip. Bunda je vybavena reflexními prvky. Holky chtějí být trendy, tak proč jim to nedopřát?

Cena: 1490 Kč