Vstupte do podzimu s krásnou a prozářenou pletí

Po létě, kdy jsme pleť často nadměrně vystavovali slunečnímu záření a strávili hodiny ve slané nebo chlorované vodě, je podzim obdobím zklidnění a regenerace. Je také ideální čas na to, připravit pleť na dlouhou zimu, která nás čeká. Proto bychom měli naší pokožce dopřát zejména hydrataci. K pleťovým krémům zkuste přidat hydratační séra, která vám v koncentrované podobě dodají potřebné vitamíny a minerály. Aby byla vaše pleť prozářená a vypadala zdravě, jednou týdně naneste peeling, který jemně obrousí vrchní vrstvu odumřelé kůže. Nezapomínejte ani na pokožku rukou, která je vystavená klesajícím teplotám a pravidelně ji mažte. Vyzkoušejte některý z našich tipů a dopřejte vaší pokožce během podzimu vše, co potřebuje.

VITAMIN C Pleťové sérum proti vráskám pro zářivou pleť

  • Zanechává pleť jasnější a zářivější
  • Hydratuje pleť
  • Zlepšuje pevnost pleti
  • Viditelně redukuje vrásky
  • Zvyšuje rovnoměrný tón pleti

VITAMIN C Pleťové sérum proti vráskám pro zářivou pleť, bohaté na vitamin C, který je známý svými antioxidačními účinky na pleť, posiluje produkci kolagenu a zvyšuje rovnoměrný tón a jas pleti. Dále obsažený vitamin B3 pomáhá obnovovat povrch pleti, brání ztrátě vlhkosti a dehydrataci a pomáhá zlepšovat zářivost pleti. Omlazuje a vyhlazuje pokožku, poskytuje přirozený prozářený a zdravý vzhled. Dermatologicky testováno.

Cena: 239 Kč/30 ml

Indulona ultra výživa

Indulona Krém na ruce ULTRA VÝŽIVA je obohacený o 15 % glycerinu, efektivní hydratační látky, která podporuje zdravý vzhled pokožky. Glycerin udržuje v pokožce přirozenou úroveň hydratace a chrání suchou pokožku před vnějšími vlivy. Makadamový olej, bohatý na vitamin E, pomáhá vyživovat suchou pokožku. Krém je vhodný pro suché ruce, poskytuje intenzivní hydrataci a výživu a zanechává pokožku rukou jemnou a vláčnou. Poskytuje až 48h hydrataci. Dermatologicky testováno.

Cena: 59,90 Kč/50 ml

HYALURONIC GOLD vyplňující perlové sérum

Inovativní technologie vyplňujícího perlového séra bioten HYALURONIC GOLD s 90 % ingrediencí přírodního původu uchovává účinné složky čerstvé a v plné koncentraci. Perličky se rozpustí až při aplikaci a vytvoří saténové sérum, které se snadno a rychle vstřebává do pleti. Lze kombinovat s jakýmkoliv jiným krémem. Pro zvýšení účinku proti vráskám, doporučujeme kombinovat s krémy bioten HYALURONIC GOLD. Sérum obsahuje: KYSELINU HYALURONOVOU pro vypnutí pleti a vyplnění viditelných vrásek. FERMENTOVANÝ RÝŽOVÝ EXTRAKT bohatý na minerály a aminokyseliny. VITAMIN B3, který zabraňuje ztrátě vlhkosti a udržuje zdravou hladinu hydratace v pleti, díky čemuž zlepšuje texturu pleti a redukuje viditelné vrásky.

Cena: 299 Kč/30 ml

SKIN MOISTURE Krémový peeling s meruňkovými jadérky

Krémový peeling s 94 % surovin přírodního původu obsahuje 100% med a najemno drcená meruňková jádra a je obohacený o prebiotika.  Med, přírodní hydratační prostředek, pomáhá udržet v pokožce ideální úroveň vlhkosti, zatímco velmi jemně mleté částečky meruňkových jader zajistí jemné odlupování a zlepší tonus a texturu pokožky. Komplexní hydratační systém HYDRO NUTRIENT, který spojuje čistotu přírodních surovin se silou vědy, zabraňuje dehydrataci pokožky a zároveň uchovává její hladký vzhled a komfort.

Cena: 99,90 Kč /150 ml