Jezte a pijte chytře s novinkami z Levandulového údolí

V obchodě a manufaktuře zdravé výživy v Levandulovém údolí najdete spoustu zdravých dobrot s BIO Levandulí Chodouňskou, bylinkami a super potravinami. K novinkám patří RAW tyčinky s višňovou a jahodovou příchutí, BIO pohanková kaše nebo BIO levandulová limonáda. Stejně jako všechny ostatní produkty z Levandulového údolí jsou vyráběny bez chemie s láskou a úctou k přírodě i znalosti našich předků – bylinkářů.

Nastartujte svůj den s BIO pohankovou kaší s Levandulí Chodouňskou

BIO pohanková kaše s Levandulí Chodouňskou je vynikající nejen k přípravě energeticky hodnotných snídaní nebo svačin, ale také k zahuštění omáček.

Dopřejte si fit snídani, která po ránu nastartuje metabolismus a dodá potřebné proteiny, minerály, vitamíny i BIO flavonoidy. Pro sebe i své blízké s láskou připravte BIO pohankovou kaši s Levandulí Chodouňskou a dopřejte si tak nejen energii a vitalitu, ale i pevné nervy během celého dne.

Pohanka obsahuje velké množství zinku, který posiluje obranyschopnost sliznic, zejména v období viróz a nachlazení. Snižuje tlak, hladinu cholesterolu, uklidňuje žaludeční a dvanáctníkové vředy, zmírňuje problémy křečových žil. Důležitým prvkem je také cholin, který regeneruje jaterní buňky poškozené nemocemi, léky, toxiny nebo alkoholem.

Zdravé mlsání – skvělá chuť jahod, višní a čokolády v praktickém balení RAW tyčinek s BIO Levandulí Chodouňskou

Oblíbené BIO RAW tyčinky s Levandulí Chodouňskou najdete nyní i v praktickém trojbalení. Ideální svačinka do práce nebo na víkendový výlet dodá rychle energii, vitamíny, vlákninu i antioxidanty. Organic, raw a vegan tyčinky neobsahují glutamáty, umělá barviva, chemické přísady ani přidaný cukr. Balení obsahuje tyto varianty: Divoká višeň s Levandulí Chodouňskou, Divoká višeň s Levandulí Chodouňskou v hořké čokoládě a Jahoda s Levandulí Chodouňskou. Jejich šťavnatou chuť si určitě zamilujete.

Výrobek disponuje BIO certifikací a FSC certifikací pro 100% kompostovatelný obal.

Dokonalé osvěžení s levandulovými limonádami

Kdy jindy ochutnat osvěžující novinku z Levandulového údolí v podobě BIO levandulových limonád, když ne v době blížícího se léta a horkých dní? Tento organický nápoj bez chemických přísad, barviv a glutamátů působí příznivě na imunitu, trávicí systém a umocňuje přirozené funkce mikrobiomu. Dodá vám pevné nervy, energii, vitamín C, antioxidanty, antibiotika a antiseptika z BIO Levandule Chodouňské.

Výrobek je k dispozici také ve výhodném balení 8+1 zdarma.

Ubytování v Levandulovém údolí

BIO Levandule Chodouňská právě kvete, a tak se za ní můžete vypravit přímo do Levandulového údolí, nacházejícího se v Chodouni ve středních Čechách v prostředí čisté přírody na vápencových mořích v srdci Národního geoparku Barrandien.

Od června 2022 je milovníkům glampingu a romantickým duším k dispozici komfortně vybavená maringotka, je rovněž možné se ubytovat ve vlastním stanu či karavanu.

Akce v červenci 2022:

O prázdninách je pro vás Levandulové údolí otevřené denně kromě pondělí. Kromě levandulových specialit si tu můžete užívat i skvělou chuť dalších sezónních dobrot:

25. 6. – 26. 6. 2022     Svatojánské slavnosti

1. 7. – 17. 7. 2022      Jahodové slavnosti

18. 7. - 31. 7. 2022     Meruňkové slavnosti

Na zdraví s BIO Levandulí Chodouňskou!

Všechny výrobky najdete na e-shopu www.levanduloveudoli.cz, vybrané produkty např. i na kosik.cz.

Credit: Levandulové údolí