Kosmetické tipy jako z rozkvetlé louky

Milujete ten pocit, když si lehnete na čerstvě rozkvetlé louce? Možná se ale nedostanete do přírody tak často, jak byste si přáli. Nebo máte sice rádi vůni květin, ale jste silní alergici a jen pomyšlení na procházku vysokou trávou je pro vás noční můra. Naštěstí si můžete opojné květinové vůně užívat bez omezení každý den, a to ve vaší kosmetice. Pryč jsou ty časy, kdy jediné, co jste si mohli pořídit, byly krém s umělým intenzivním aroma, po kterém vás akorát tak bolela hlava. Vyberte si kosmetiku ovoněnou přírodními extrakty, které jí navíc dodávají blahodárné účinky. Ingredience jako šafrán nebo heřmánek jsou skvělé pro citlivou a suchou pokožku, protože jí pomáhají udržet tolik potřebnou vláhu. Často se používají také růžové květy nebo měsíček oblíbené pro své zklidňující a regenerační účinky. Vyzkoušejte některý z našich tipů a můžete si užívat rozkvetlou louku u sebe doma každý den.

SKIN MOISTURE Hydratační pleťový krém pro suchou a citlivou pleť

SKIN MOISTURE Hydratační pleťový krém pro suchou a citlivou pleť s 87 % surovin přírodního původu poskytuje vaší pleti účinnou, dlouhotrvající hydrataci a zanechává ji hladkou a hedvábně jemnou. Jeho inovativní gelově-krémové složení, které na vaši pleť působí jako dotek jemných kapiček vody, obsahuje 100% přírodní šafrán, který pomáhá uchovat přirozenou hladinu vlhkosti ve vaší pokožce. Obsažená prebiotika pomáhají v pleti udržet rovnováhu kožního mikrobiomu a podporují její zdravý vzhled. Komplexní hydratační systém HYDRO NUTRIENT, který spojuje čistotu přírodních surovin se silou vědy, udržuje v pleti hydrataci a zároveň uchovává její hladký vzhled a komfort až na 24 hodin.

Cena 99,90 Kč/50 ml

Indulona heřmánková

Zklidňující ochranný krém je určený pro podrážděnou a suchou pokožku. Krém je obohacený přírodním extraktem z heřmánku, který zvláčňuje a regeneruje pokožku, eliminuje riziko vzniku podráždění a působí protizánětlivě. Krém s příjemnou vůní zajišťuje intenzivní hydrataci s dlouhotrvajícím účinkem znatelným i po jednorázové aplikaci. Rychle se vstřebává a je vhodný pro všechny typy pokožky. Bez silikonů.

Cena 69 Kč/85 ml

Indulona růžové květy

Indulona Zjemňující tělové mléko RŮŽOVÉ KVĚTY obsahuje unikátní kombinaci pivoňkové vody s významnými antioxidačními a protizánětlivými vlastnostmi a extraktu z růže, který je známý svými blahodárnými zklidňujícími vlastnostmi. Mléko s hedvábnou texturou má regenerační, zjemňující, hydratační a zpevňující účinky. Poskytuje až 48h hydrataci. Pro normální pokožku.

Cena 129,90 Kč/400 ml