Milan Peroutka si na svůj svátek na koncertě zazpívá se svou ex Míšou Tomešovou i Aničkou Slováčkovou

Po více než po půl roce se Milan Peroutka a jeho kapela Perutě v sobotu 18.6. opět vrací do pražské Malostranské besedy se samostatným koncertem, a hlavně s ochutnávkou z nově připravované desky. V den, kdy oslaví svůj svátek, si na jeviště stoupne i s dvěma ženami herečkami a zpěvačkami – jak se svou expřítelkyní Michaelou Tomešovou, tak blízkou kamarádkou Annou Julií Slováčkovou.

“Přiznám se, že pár songů z připravované desky jsme už měli možnost vyzkoušet před živým publikem na letošních vystoupeních kapely a mile mě překvapilo, kolik přišlo krásných ohlasů a zpráv, že se nové písničky líbí,“ říká pyšně Milan Peroutka, který chce léto kromě zkoušení muzikálu „Biograf láska“ v divadle Kalich strávit také v nahrávacím studiu.

„Narozdíl od představení mám na autorských písničkách rád, že jsou věčné. Představení má svou derniéru a do roka o něm nikdo neví, songy můžou své posluchače chytnout za srdce kdykoliv,“ je přesvědčený Peroutka, který po kapelním debutu „Žij a tancuj“ už chystá další počin. 

Na koncertě se mezi hosty objeví výtvarník Josef Rataj, který během úvodního čísla namaluje Milana v rekordním čase na plátno 1,5 x 1,5 m, a zároveň tím představí vizuál nového merche, který v tomto spojení vznikne. Duet „Spolu/sami“, jenž v originále zpívá s Nicol Čechovou, tady v premiéře představí se svou expřítelkyní Míšou Tomešovou, a s chystaným podzimním duetem „Tanči se mnou“ přijde také Anna Julie Slováčková.

Na místě bude k ochutnání Perutě drink, projekce, fotostěna a originální kapelní stan, ve kterém si návštěvníci budou moct například přičichnout k vlastnímu interiérovému parfému, který hudebník představil na sklonku roku. Role předkapely se zhostí mladá formace Realita