Event „UMĚNÍ ČESKÉHO BYZNYSU“ dokázal skvěle propojit české rodinné firmy,

Do slavnostního eventu, který proběhl dne 26. 5. 2022 v samém centru pražské metropole "Umění českého byznysu" se zapojily čtyři úspěšné české rodinné firmy, a to stylové krejčovství TESSUTO Tailoring, tradiční výrobce hodinek PRIM s historií od roku 1949 z Nového Města nad Metují- Elton Hodinářská a.s., autosalon Renocar a.s., a butikový ART hotel The Emblem Prague, v jehož luxusních prostorách se celý večer odehrával.

Aby byl název akce naplněn do posledního písmene, byla ke spolupráci přizvána i česká talentovaná ilustrátorka Barbora Balgová, která vytvořila umělecká díla nejen k jednotlivým značkám, ale zároveň doplnila stěny artového & designového hotelu The Emblem Prague o svou tvorbu a tímto večerem slavnostně zahájila svou pražskou výstavu.

Cílem celé akce bylo nejen oslavit podnikání v české republice, které za posledních dva a půl roku bylo pro všechny zúčastněné poměrně náročné, ale hlavně oslavit češství, připomenout všem hostům, že firmy  na první pohled z různých odvětví mohou mít stejný záměr, a to vytvářet produkty, kde na každém jednotlivém detailu opravdu záleží, oslavit život a radost z něj, stejně jako oslavit přátelství a vzájemné obchodní partnerství, kterého je zapotřebí si v dnešní komplikované době velmi vážit. 

Večer pod názvem „Umění českého byznysu“ se nesl v úžasné atmosféře, o hudební doprovod po celý večer se postarala známá DjZu, pozvání přijala a zazpívala brněnská zpěvačka a umělkyně s exotickými kořeny Zuzana Gamboa a hosté měli možnost ochutnat delikatesy z kuchyně Nadi Polhreichové z Malé Pekárny a zároveň si vychutnávali nový blend ze sklepa proslulého Moët Hennessy CZ.  

V průběhu večera jsme mohli nahlédnout pod ruce hodinářskému mistrovi, prohlédnout si novou připravovanou limitovanou edici hodinek PRIM z Elton hodinářská a.s., nebo vyzkoušet jejich ikonické modely s tradicí. Pro milovníky módy šité na míru byly připravené ukázky látek na obleky, saka či dámské šaty z nové kolekce SS22. Hosté se mohli pobavit s hlavní mistrovou rodinného krejčovství TESSUTO o nových lichotivých střizích nebo se osobně seznámit se zakladatelkou krejčovství Eliškou Trnkou. Milovníci automobilů značky BMW z autosalonu RENOCAR a.s., nahlédli pod kapotu nových skvostů v podobě eletro vozů typu BMW i4 a BMW IX, které svým interiérem posázeným Swarovski kameny nadchl všechny ženy. Další vůz v rámci večera byl krásný  BMW 2 Active Tourer.

„Byl to nádherný večer, který byl vytvořen od srdce a bylo to z toho velmi znát. Sešla se tu velmi příjemná společnost, která ač se zpočátku neznala, vytvořila za velmi krátký čas ucelené byznys vztahy. Nikdy by mě nenapadalo, jak na první pohled čtyři naprosto odlišné značky podnikající v různých oborech naleznou sjednocující nit pro uspořádání takového milého večera. Na tuto akci budu s radostí vzpomínat. Moc jsem si to užil. Děkuji, že jsem mohl být součástí.“, takto okomentoval event odcházející host Luboš Strejček

Byznys spojuje značky, firemní příběhy a vytváří nové obchodní příležitosti pro nás všechny! Stačí jen vnímat kouzlo daného okamžiku.

Autor fotografií z eventu: Michal Hejduk, ELTON hodinářská