Safari styl patří k nejoblíbenějším módním trendům už řadu sezon!

Minimalistický letní šatník z módy nevyjde, proto vsaďte na nestárnoucí kousky v safari stylu a vydejte se na výlet do městské divočiny! Safari styl tradičně patří k nejoblíbenějším módním trendům už řadu let. Toto oblečení totiž sluší každému, a navíc je nesmírně pohodlné.

Typickými safari prvky jsou ležérní volné střihy, vzdušné přírodní materiály, neutrální a zemité barvy a zvířecí vzory.  Kromě klasiky v podobě jednoduché lněné košile a bermud letos narazíte i na sofistikovanější modely. Sáhněte po příjemných košilových nebo pouzdrových šatech v tomto stylu. Něžné detaily v podobě výšivek, volánků a nabírání podtrhnou váš ženský půvab.

Pokud přece jen nedáte dopustit na šortky a lehké letní kalhoty, vsaďte na zajímavé modely s vysokým pasem s páskem, které vám opticky prodlouží postavu a hezky zvýrazní pas. Je jen na vás, jestli zvolíte jednobarevný model, nebo poutavý pruhovaný kousek. Trendem jsou také volné culottes kalhoty z prodyšného lnu nebo splývavé viskózy, a to jak v midi délce, tak v délce ke kotníkům.

A jaký vršek k nim obléct? Kromě lněných a bavlněných košil najdete v kolekcích také různé topy, halenky a trička v safari stylu. Hitem je kombinovat jednodílné plavky, nebo vršek bikin do denního outfitu. Na večerní posezení přes ně stačí přehodit lehké lněné sáčko.

Při tvorbě safari looku nesmíte zapomenout ani na vhodné módní doplňky a obuv! Rozzařte svůj vzhled výraznými šperky, proplétanou slaměnou kabelkou a poutavou letní obuví v přírodních zemitých tónech.