WÜSTHOF Performer je prémiová řada nožů pro bezchybné vaření

Toužíte posunout své kulinářské dovednosti na další úroveň? Máte rádi design a chcete při vaření používat stylové doplňky? Pak je pro vás řada kuchyňských nožů WÜSTHOF Performer jako stvořená. Uchvátí vás nejen svým dokonalým černě laděným designem, ale především odolností a funkčností, díky níž vám půjde vaření oblíbených pokrmů skvěle od ruky.

Jedinečná kolekce sází na luxusní provedení – nože jsou kovány z jediného kusu vysoce kvalitní nerezové oceli. Čepele byly opatřeny unikátním DLC (diamond-like carbon) povrchem s tvrdostí 104 Rockwell, který jim propůjčuje extrémní odolnost proti poškrábání, ale také kyselinám či škrobu. Dynamické a precizní nože jsou perfektně hladké, přesné a díky efektu lotosového listu DLC povrchu, jenž jednoduše odpuzuje tekutiny, dochází při krájení různých potravin také k minimálnímu tření. Černá protiskluzová rukojeť se strukturou medové plástve (Hexagon Power Grip) perfektně padne do ruky a zajistí vám naprostou kontrolu při krájení i sekání.

Součástí řady WÜSTHOF Performer je šest nožů – Santoku pro precizní krájení drobných plátků či kousků, dva všestranné kuchyňské nože s čepelí o délce 16 a 20 cm, malý nůž na zeleninu a nově také praktický nůž na chleba, s nímž bez námahy nakrájíte měkké housky i chléb s tvrdou kůrkou. Všechny nože naleznete v prodejnách Ignaz Rösler nebo na e-shopu www.ignazrosler.cz.