Jaro oživí koncerty oblíbených českých interpretů

V březnu a dubnu si nenechte ujít průřez celoživotní tvorbou hned tří českých hudebních legend. Tou první bude uznávaný skladatel Jaroslav Uhlíř, který se svou kapelou 31. března rozezní pražské divadlo Hybernia a následně 7. dubna zavítá i do brněnského hudebního klubu Sono Centrum. Dále se můžeme 6. dubna těšit na populární českou skupinu Buty, tentokrát v sále nejznámější muzikálové scény – pražského divadla Broadway, kam 20. dubna zamíří také známý zpěvák Petr Kolář. Vstupenky jsou již nyní v předprodeji v síti TicketLIVE.

Koncertní série trojice interpretů nabídne divákům nejen nevšední podívanou a skvělý zážitek, ale zejména vzpruhu v době komplikovaných časů. Na tu se po dlouhé odmlce těší jak samotní vystupující, tak i jejich skalní publikum.

Není nutno váhat s koupí vstupenek na Uhlíře

Jeden z nejvýznamnějších žijících hudebních skladatelů u nás Jaroslav Uhlíř se závěrem března v doprovodu své kapely objeví na prknech divadla Hybernia a o týden později zamíří do brněnského klubu Sono Centrum. Přestože poslední léta bojoval s vážnými zdravotními problémy, chuť koncertovat rozhodně neztratil. A tak si po sérii zrušených letních vystoupeních připravil pro své malé i velké fanoušky opravdovou hudební lahůdku – jedinečný koncertní program svých největších hitů, který bude zážitkem pro celou rodinu.

Pražský rodák, jenž tíhnul k muzice už od dětství, na přání maminky vyměnil malou foukací harmoniku za klavír, na němž složil nespočet nezapomenutelných písní, jako je: Není nutno, Severní vítr je krutý nebo Holubí dům. Ani o tyto skladby diváci na vystoupení rozhodně nepřijdou.

Vstupenky na oba koncerty Jaroslava Uhlíře zakoupíte v předprodeji v síti TicketLIVE (Praha/Brno).

Z Ostravy rovnou na Broadway. Buty se s tím nepářou

V pražském divadle Broadway zazní ve středu 6. dubna koncert české populární kapely Buty. Ostravská legenda, jež na české scéně působí již přes pětatřicet let, si pro své příznivce připravila show plnou zábavy a nestárnoucích hitů, které si v minulosti vysloužily řadu významných ocenění jako Český lev nebo Anděl.

Kdo by neznal radiové klasiky jako Nad stádem koní, Mám jednu ruku dlouhou nebo František, díky kterým se skupina Buty dostala do povědomí stovek tisíc Čechů? I když si frontman a spoluzakladatel kapely Radek Pastrňák zpočátku myslel, že Buty budou krátkodobou podívanou zejména pro posluchače tehdejšího porevolučního undergroundového klubu Rock Hill v Ostravě, dnes patří k legendám české hudební scény.

Návštěvníci si vyslechnou průřez z jejich osmi studiových desek, míchající několik hudebních žánrů dohromady – od folku přes pop a rock až po chytlavý jazz. Chybět nebudou jak dobře známé hity, tak novější tvorba plná originálních a vtipných textů.

Vstupenky na koncert Buty můžete zakoupit již nyní v předprodeji v síti TicketLIVE.

Na rockové vlně se svezete s Petrem Kolářem

Na vystoupení se po dlouhé covidové odmlce chystá i Petr Kolář. Významný český zpěvák, který exceluje nejen v muzikálech, je na pódiu divadla Broadway, kde se 20. dubna představí i se svou kapelou, jako doma. Přestože tam momentálně působí v představení Kat Mydlář, rozhodl se toto místo využít i pro příležitost svého nadcházejícího koncertu, který nabídne především nezapomenutelnou rockovou show.

Populární muzikant a držitel několika cen Český slavík chce své fanoušky potěšit předními hity jako Ještě, že tě lásko, mám, Jednou nebe zavolá nebo Navzdory hříchům i novějšími skladbami, které se v průběhu kariéry objevily na jeho šesti sólových albech. Třešničkou večera bude také tajný host.

Vstupenky na jedinečnou podívanou Petra Koláře pořídíte již nyní v předprodeji v síti TicketLIVE.

Organizátoři upozorňují, že události proběhnou dle aktuálně platných nařízení vlády ČR proti šíření covid-19.