Hýčkejte se (nejen) ve svátek všech zamilovaných

Svátek všech zamilovaných, Valentýn, už klepe na dveře. Pokud nepatříte mezi ty, kteří se chystají na romantický večer s partnerem, nevadí. Můžete tento den využít ke svému rozmazlování. Ať už chcete vypadat krásně před partnerem nebo sama před sebou, nezapomeňte na péči o pokožku celého těla. Celý rozmazlující rituál a následně krásně hebká a zdravá kůže má skvělý vliv i na naši psychiku. Vypadáme skvěle, cítíme se skvěle. Vyzkoušejte některý z kosmetických produktů, který vám pomůže si 14. únor pořádně užít.

Indulona ultra výživa

Indulona Krém na ruce ULTRA VÝŽIVA je obohacený o 15 % glycerinu, efektivní hydratační látky, která podporuje zdravý vzhled pokožky. Glycerin udržuje v pokožce přirozenou úroveň hydratace a chrání suchou pokožku před vnějšími vlivy. Makadamový olej, bohatý na vitamin E, pomáhá vyživovat suchou pokožku. Krém je vhodný pro suché ruce, poskytuje intenzivní hydrataci a výživu a zanechává pokožku rukou jemnou a vláčnou. Poskytuje až 48h hydrataci. Dermatologicky testováno.

Cena: 59,90 Kč/85 ml

BELOVED VANILLA Tělový krém

Nové tělové krémy bioten obsahují unikátní spojení 83 % ingrediencí přírodního původu a hydratace, která trvá až 48 hodin. Hřejivá vůně vanilky v krému bioten beloved vanilla vás přenese do exotického světa orientálních lázní. 100% přírodní vanilka pomáhá zjemňovat, zvlhčovat a tonizovat pokožku a zabraňuje její dehydrataci. Vanilka je známá jako přírodní antioxidant a chrání pokožku před podrážděním a dehydratací. Dodává jí navíc sametově hebký vzhled a nádhernou vůni, která se stala zásadní pro celou řadu ikonických parfémů a vůní.

Cena: 139 Kč/250 ml

Bioten Hyaluronic Gold denní krém

  • 85 % ingrediencí přírodního původu
  • s kyselinou hyaluronovou
  • bojuje proti stárnutí pleti
  • vyplňují viditelné vrásky
  • chrání před infračerveným zářením (IR) a viditelným světlem (VL)

bioten Hyaluronic Gold Vyplňující denní krém proti vráskám obsahuje 85% ingrediencí přírodního původu včetně tří typů kyseliny hyaluronové a mikroperel, které vyplňují pokožku. Účinně bojuje proti stárnutí pleti, přirozeně oživí její mladost. Golden Proteins pomáhají zvyšovat syntézu kyseliny hyaluronové, vyplňují viditelné vrásky a redukují se stárnutím spojené tmavé skvrny a nejednotný odstín pleti. Obsahuje ochranný faktor 10 a ochranu před infračerveným zářením (IR) a viditelným světlem (VL). Hyaluronic Gold Vyplňující denní krém od značky bioten bojuje proti stárnutí pleti a pomáhá navracet její mladost.

Cena: 229 Kč/50 ml

Beauty Elixire, Hedvábný čistící pleťový olej

Hedvábný čisticí pleťový olej nabízí luxusní a vysoce účinné čištění pleti. Bez námahy odstraní veškeré nečistoty, a i nejodolnější make-up z tváře, očí a rtů. Nevysušuje pleť a pomáhá udržovat její ochranný film. Dodává pleti hedvábnou jemnost, vláčnost a mladistvý vzhled. Zanechává ji dokonale čistou a rozjasněnou s pocitem hydratace.

Cena: 99,90 Kč/145 ml