StriVectin představuje duo liftingových tvarujících krémů

Nový liftingový krém na obličej StriVectin - Contour Restore Tightening s tvarujícím účinkem viditelně zpevňuje ochablou a povislou pleť v konturách obličeje skvěle doplňuje inovovaný liftingový krém na krk a dekolt StriVectin TL Advanced Tightening Neck Cream PLUS.

Jejich inovativní složení obsahuje průlomovou anti-age technologii Gravifill-CS Shaping Complex s vyplňujícími glykolipidy a dipeptidy, které cílí na produkci elastinu. Testy ex vivo prokázaly, že krém podporuje přirozenou produkci elastinu o 203 %.

Patentovaná molekula NIA-114 proniká hluboko do pleti, kde posiluje kožní bariéru a zajišťuje ostatním složkám silnější účinek. Hydratační kyselina hyaluronová má schopnost vázat na sebe velké množství vody, pleť hloubkově hydratuje, zvlhčuje a vyplňuje drobné vrásky zevnitř.

Inovativní tvarující krém na obličej dle klinických testů prokazatelně hydratuje a vyživuje pokožku, viditelně ji vypíná, zpevňuje a nadzvedává povislé kontury obličeje. Mladistvou pružnost navrací pleti po 4–8 týdnech od první aplikace.

Liftingový krém StriVectin TL Advanced Tightening Neck Cream PLUS na krk a dekolt je v USA bestsellerem v anti-age péči a získal řadu odborných ocenění. Díky novému složení s průlomovým Gravitite-CF Lifting Complexem je silně koncentrovaný, efektivně zvyšuje pružnost pokožky a viditelně zpevňuje již ochablou kůži krku. Současně vyhlazuje vodorovné vrásky a působí preventivně proti vzniku podbradku. Rozjasňující komplex rostlinného původu pomáhá sjednotit tón pokožky krku i dekoltu. Je vhodný používat i jako prevenci proti digitálnímu stárnutí či takzvanému tech-necku, které způsobuje skláněním hlavy k mobilním telefonům a tabletům a dochází tak ke vzniku předčasných vrásek a záhybům v oblasti krku. Při klinických testech potvrdilo po čtyřech týdnech používání více než 90% uživatelek viditelné výsledky.

Novinky StriVectin zakoupíte na www.aurio.cz. Krém na obličej StriVectin - Contour Restore Tightening za 2050 Kč a StriVectin TL Advanced Tightening