Vykročte do roku 2022 s krásnou pletí

Správné čištění je naprostým základem vedoucím k čisté a svěží pleti. Při tomto každodenním rituálu, kdy se pokožka zbavuje nečistot, mazu i odumřelých buněk, bychom měli dávat přednost jemným čisticím produktům vhodným pro náš typ pleti. Tuhá čisticí mýdla na obličej od české značky přírodní a BIO kosmetiky NATAVA zbavují pleť nečistot a odstraňují make-up. V jejich základu najdete kokosový a olivový olej, kakaové a bambucké máslo, které společně pečují o správnou hydrataci a výživu pokožky.

Unikátní složení mýdel zajišťuje, že je pokožka po umytí jemná, hydratovaná a hebká bez nepříjemného pnutí, jak tomu často u čisticích mýdel bývá. Výrobky jsou zabaleny s maximálním ohledem na přírodu a životní prostředí v recyklovatelném papírovém obalu. Dokoupit můžete i praktický kovový obal, který oceníte především při cestování.

Čisticí pleťová mýdla NATAVA jsou k dostání ve dvou verzích. Varianta „Minerální bahno“ je určena pro všechny typy pleti. Díky obsahu minerálního bahna z Mrtvého moře je mýdlo velmi bohaté na živiny, které pokožka potřebuje pro zdravý vzhled a regeneraci. Esenciální olej z rozmarýnu a další kvalitní ingredience pleti pomáhají
v boji proti předčasnému stárnutí a chrání ji před vnějšími vlivy.

Varianta „Aktivní uhlí“ je primárně určena pro citlivou a problematickou pleť. Kromě kokosového oleje, bambuckého másla, výtažku z máty a dalších cenných ingrediencí obsahuje také aktivní uhlí, které absorbuje přebytečnou mastnotu a minimalizuje ucpávání pórů.